Tragedija pakaunėje: nuo kelio nulėkusiame maršrutiniame autobuse rastas negyvas jo vairuotojas

Ankstų ketvirtadienio rytą pakaunėje, pirminiais duomenimis, nutiko panaši nelaimė, kaip prieš porą savaičių Kaune, kai netikėtai sutriko maršrutinio autobuso vairuotojo sveikata. Tik tada aukų išvengta, o šį kartą – ne.

Kaip pranešama Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse, tądien – 6.49 val. – gautas pranešimas, kad Paparčių kaimo, esančio Užliedžių seniūnijoje, Centrinėje gatvėje nuo kelio nuvažiavo autobusas. Jo viduje – galimai prispaustas žmogus.

Atvykus į įvykio vietą, pakelės griovyje rastas 103-iojo maršruto „Kauno pilis – sodų bendrija „Lokomotyvas“ autobusas „Setra“ be keleivių. Tačiau buvo prispaustas jokių gyvybės ženklų nerodantis jo vairuotojas.

Į šio kabiną vienas ugniagesys gelbėtojas pateko per pravirą jos langą. Vairuotojas buvo išneštas laukan, atidarius duris iš vidaus. Ir perduotas greitosios pagalbos medikams. Šie dar jį gaivino, tačiau visų jų pastangos buvo bergždžios.

Policija nustatė, kad tokiomis aplinkybėmis buvo aptiktas Kaune įsikūrusios įmonės „Merula“ vairuotojo, gimusio 1961 m., kūnas.

Anot jo bendradarbių, nelaimė įvyko vos išvažiavus į maršrutą. Šis vairuotojas buvo įsiliejęs į jų kolektyvą ne per seniausiai. Anksčiau jis vežiojo keleivius Kaune. Ir pradėjęs dirbti „Meruloje“, sveikata nesiskundė. O šią paskutinį kartą tikrinosi gruodį. Jokių priežasčių, dėl kurių jis negalėtų tęsti darbo, nekonstatuota.

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Jeigu ši nelaimė būtų traktuota kaip eismo įvykis, tai būtų pirmas šiais metais Kauno apskrityje juose žuvęs žmogus.

Kaip jau rašyta, pirminiais duomenimis, panaši nelaimė, susijusi su maršrutinių autobusų vairuotojais, sausio 27-osios popietę įvyko Kaune – šalia Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Kauno ligoninės pastatų Josvainių gatvėje. Tada ties kelio posūkiu sąmonę prarado 40-ojo maršruto – „Urmo“ turgus – Kauno ligoninė“ autobuso vairuotojas.

Nevaldoma tapusi sunkiasvorė transporto priemonė nuvažiavo nuo kelio. Nedaug trūko, kad ji atsitrenktų į pastatą. Nevaldomą autobusą sustabdė šalia šio statinio augantys medžiai, vieną iš kurių jis išvertė.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Laimė, ir tuo metu keleivių autobuse nebuvo. Jo vairuotojas važiavo šių pasiimti į čia pat esančią viešojo transporto stotelę „Kauno ligoninė“. Nelaimė įvyko, likus porai minučių, kai jis turėjo išvažiuoti iš šios stotelės.

Nors buvo stipriai suknežintas šio autobuso priekinis stiklas, jo vairuotojas fiziškai beveik nenukentėjo. Į įvykio vietą atskubėjusiems greitosios medikams jis teigė trumpam praradęs sąmonę ir atsigavęs, tik atsitrenkęs į medį. Greitosios medikai išvežė šį darbo metu apalpusį 59-erių metų vairuotoją apžiūrai į Kauno klinikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Po pilnos vakcinų dozės

Po pilnos vakcinų dozės portretas
Jau tapo įprasta, kai kas savaitę randami keli nei iš šio, nei iš to staiga mirę žmonės. Tai visi sveiki, tik pilnai vakcinuoti. Ta vakcina išmarins dalį sveikų žmonių, kuriems pasireiškė reakcija į eksperimentinį preperatą.

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Anksčiau tai būtų buvusi valstybinė paslaptis , todėl ir vaidenasi kai kam , kad tokių įvykių nebudavo .

.........

......... portretas
Baisu kas darosi.Ankčiau,tokių naujienų,būdavo tik pora per metus.Dabar pora kartų kas savaitę.
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių