Tragiška masinė avarija Kauno rajone: kokia snaudulio prie vairo kaina?

Snaudulio prie vairo kaina – vienas žmogus žuvo, trys sužaloti, sumaitotos trys transporto priemonės.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo pirmadienį įvykusios tragiškos nelaimės priežastimis ir kokia yra sužeistųjų būklė. 

Lemtinga avarija įvyko pirmadienį apie 8.45 val., kai Kauno rajone esančiame kelio Panevėžys-Aristava-Sitkūnai 86-ame kilometre automobilis „Škoda Superb“, vairuojamas 23 metų vyro, pirminiais duomenimis, užmigo ir išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą. Priežasčių policija smulkiau nedetalizuoja.

Transporto priemonė, kaip įvykių seką atgamino policijos tyrėjai, atsitrenkė į vilkiką „Scania“ su puspriekabe, kurį vairavo 41 metų vyras.

Pastarasis vilkiko nesuvaldė, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su krovininiu automobiliu. Šis smūgis buvo lemtingas „Mercedes Benz 412D“ su puspriekabe vairuotojui. 63 metų vyras nuo patirtų sužalojimų žuvo.

„Per eismo įvykį buvo sužaloti „Škoda Superb“ ir „Scania“ vairuotojai bei automobilio „Škoda Superb“ keleivis (g. 1975 m.), kurie, suteikus medicininę pagalbą, gydomi ambulatoriškai“, – nurodė Kauno apskrities policijos atstovai. Visi trys vairuotojai buvo blaivūs.

Įvykio vietoje prireikė ne tik medikų ir policijos, bet ir ugniagesių gelbėtojų. Avarijos dalyviai buvo prispausti transporto priemonėse.

Kauno klinikų Komunikacijos tarnybos vyriausioji specialistė Jovita Gudelevičiūtė nurodė, kad iš minimos nelaimės į Kauno klinikas buvo pristatyti du pacientai.

„Suteikus visą reikiamą pagalbą, jie išleisti į namus. Daugiau informacijos suteikti negalime, nes neturime pacientų sutikimo“, – teigė atstovė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo. Jeigu dėl to nutiko eismo įvykis, per kurį žuvo žmogus, vairuotojas baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

CUL

CUL portretas
Miegas uz vairo baisus dalykas, pats buvau vos neuzmiges Lenkijos keliuose. Jei ima miegas, geriau sustokit uzsirakinkit masinoj ir numikite koki pusvalandi, bus geriau.

Mukas

Mukas portretas
kazin bus baudziama už uzmigima?

SF

SF portretas
Šiandien užmigo Škoda, ryt koks nors Volvas užmigs... Ne veltui fantastai rašė, kad mašinos gyvena savo gyvenimus
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių