Vakariniame aplinkkelyje – dvi avarijos: penktadienio rytą vairuotojai strigo spūstyse

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą Vakariniame aplinkkelyje įvyko du eismo įvykiai, dėl kurių Kauno vairuotojams teko tūnoti spūstyse.

„Link Vilniaus prie „Megos“ tikrai siemkų pasiimkit. Gero penktadienio“, – štai taip šįryt vairuotojus „pasveikino“ Laurynas.

„Dvi avarijos užtat kamštis“, – situaciją komentavo Vaida.

„Įprasta“, – brūkštelėjo Aleksandras.

Kaip portalo kauno.diena.lt žurnalistus informavo Kauno policijos budėtojas, pirmas pranešimas apie avariją netoli „Megos“ gautas 8.13 val.

Eismo įvykio metu susidūrė automobiliai „Volkswagen“ ir „Audi“. Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai blaivūs. „Eismo dalyviai užsipildė eismo įvykio deklaraciją“, – pridūrė Kauno policijos atstovas.

Antroji avarija penktadienio rytą įvyko važiuojant Akademijos kryptimi. „Vakarinis aplinkkelis, tiltas virš Nemuno, Akademijos kryptis. 8.24 val. susidūrė „Ford Fiesta“ ir „Volvo“ automobiliai. Vairuotojai blaivūs, susipildė eismo įvykio deklaraciją“, – situaciją komentavo policijos budėtojas.

Žmonės minėtų eismo įvykių metu nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Vakariniame aplinkkelyjeeismo įvykisautomobilių spūstis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kalvis

Kalvis portretas
Kaunas modernus miestas. Ar ne? Per Nemuną tik 5 tiltai (be pėsčiūjų ir traukinių) , o Panevėžyje per Nevėžį 6 tiltai! Kaunas modernus ir aukštūjų mokyklų miestas, kodėl stringa transporto arterijos? Ar ne todėl, kad nėra laisvo mastymo, nesavanaudiško mastymo???

Tegyvuoja

Tegyvuoja portretas
Blia(t)ck friday ! :-DDD
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių