Vilijampolėje troleibusas nuvertė stulpą, sužaloti šeši keleiviai

Trečiadienio pavakare Kaune, Raudondvario plente, įvyko avarija, per kurią nukentėjo šeši žmonės.

Septintojo maršruto troleibusas „Škoda 14TR“, važiavęs iš Partizanų gatvės į Kaniūkus, užvažiavo ant šaligatvio ir atsitrenkė į stulpą. Sužaloti šeši troleibuso keleiviai. Į įvykio vietą atvyko medikai, policijos darbuotojai.

"Per savo darbo metus į avariją patekau pirmą kartą", - portalui kaunodiena.lt sakė troleibuso vairuotojas.

Paklaustas, ar jam pasidarė bloga, kad nesuvaldė troleibuso, vairuotojas atsakė: "Man nebuvo bloga, tačiau dabar jaučiuosi tikrai negerai". Manoma, kad troleibuso jis nesuvaldė, kai buvo užkalbintas keleivio.

1975 metais gimęs troleibuso vairuotojas, pirminiais duomenimis, buvo blaivus.

Įvykio metu nukentėjo troleibusu važiavusios 76-erių, 67-erių, 65-erių, 27-erių, 47-erių, 23-ejų, 20-ies ir 25-erių metų moterys, 17-metė mergina ir 70-metis vyras, kurie buvo pristatyti į ligoninę. Suteikus medicinos pagalbą jie toliau gydomi ambulatoriškai.

Per avariją buvo nutraukti elektros laidai, susidarė automobilių spūstys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas

Faktas portretas
Kol vairuotojai vairuodami pardavinės bilietukus, dar ne tokių bus

Vika

Vika portretas
Gerbiamoji žurnaliste, nuo kada 7 maršrutas važiuoja į Petrašiūnus? Gal geriau iš viso nieko nerašyti, nei nesąmones...

NA NA

NA  NA portretas
šitas vairuotojas buvo atleista ,nes buvo mėgėjas išgerti _____kadangi geresni vairuotojai buvo išvaikyti , Širvinsko dėka ,jam kažkodėl Grigelis , autobusų parko direktorius ,leido būti atsakingam už vairuotojų kvalifikaciją ir troleibusų remontą ,tai senelis Širvinskas vėl prisikvietė atleistus už gėrimus ,už avarijas, jau pakabintus ir jam nusilenkusius neatsakingus vergus ______tai ir turim ,važiuoja per galvas ,per kojas ,velka prispaustus keleivius ,ir tt,,,,,sėkmės ,Grigelį keisk senelį ,Širvinską jis jau užtektinai prisirinko duoklių
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių