Žiaurios muštynės Vilijampolėje: peiliu subadytos aukos atgaivinti nepavyko

  • Teksto dydis:

Naktį į ketvirtadienį Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie muštynes Kaune – K.Griniaus gatvėje. Pranešimu, kuo jos baigėsi, pradedamos Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius praėjusios paros įvykius.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, policijai bei greitosios medikams atskubėjus į šio įvykio, užregistruoto 1.06 val., vietą, prie vienos iš minėtos gatvės penkiaaukščio, turinčio 6-ąjį numerį, laiptinės aptiktas jau nebegyvas jaunas vyras su daugybiniais sužalojimais. Jo krūtinėje, pilve bei nugaroje konstatuotos durtinės žaizdos. Šalia jų aptikta ir muštinių sužalojimų.

Nukentėjusysis greitosios medikų dar bandytas gaivinti. Tai truko apie pusvalandį – ir pakeliui į Kauno klinikas, kuriose jau konstatuota šio jauno vyro mirtis.

Kaip praneša policija, velionis buvo gimęs 1989 metais. Jis, kaip ir įtariamieji šiuo žiauriu nusikaltimu, – kaunietis. Pastarieji buvo sulaikyti už poros valandų nuo pranešimo apie šias tragiškai pasibaigusias muštynes. Ir abu sulaikymo metu buvo neblaivūs.

Anot policijos atstovės, 23-ejų, t. y. dešimčia metų už auką jaunesniam įtariamajam konstatuotas sunkus – 2,52 prom. girtumas. Metais jaunesniam įtariamam jo bendrininkui – lengvas (0,6 prom.).

Abu jie yra ne tik žinomi policijai kaip įtariamieji vagystėmis bei plėšimais, bet ir teisti.

Asociatyvi E. Ovčarenko/BNS nuotr.

Tuo tarpu velionis, anot Kauno policijos atstovės, į jos kolegų akiratį patekęs nebuvo.

Tačiau šiandien ryte atsakyti į klausimą, ar šis nužudymas nebuvo bandymo apiplėšti pasekmė, teisėsaugininkai dar negalėjo, nes sulaikytieji dar nebuvo apklausti. Laukta, kol jie išsiblaivys.

Laiko apsispręsti, ar kreiptis į teismą dėl jų abiejų ar kurio nors vieno suėmimo, teisėsaugininkai turi iki penktadienio popietės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas kol kas pagal tą Baudžiamojo kodekso straipsnio, numatančio atsakomybę dėl tyčinio nužudymo, dalį, už kurią gresia laisvės atėmimas nuo septynerių iki penkiolikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
KONCERVATORIAI,dabar sedintys seime eilinį kartą sugriovė tai kas buvo gerai ----prailgino smarkiai alchoholio išpardavimą..net į seimo patalpas sau...JIE PRIVALO ATSAKYTI nes priėmė įstatymą,,Ten tur būt daug susirinkusių su priklausomybėm...

Fdy

Fdy portretas
Nerasinekit nedamoniu. Uzuojauta...

Komentai debilai

Komentai debilai portretas
Prie ko cia prezidentas vyriausybe ? Ka jie pila kam i gerkle, liepia musti zmogu ,vogti? 30m nepriklausomybes šeimos priaugino degradu besmegeniu kurie nenori dirbti mokytis nes ta mate augdami O tam a.a. kur uzbade nepasiseke_neseniai gyvena tam rajone nezinojo kas ten darosi but nenuejes i bara laistyt vaiko gimimo butu gyvas
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių