„Kauno dienos“ studija: baigiamoje remontuoti Halėje penkerius metus nevyks profesionalų varžybos

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno vicemeras Andrius Palionis.

„Legendinė“, „senutėlė“ – šiais epitetais dažnai apdovanojama Kauno sporto halė keičia ne tik išorinį rūbą. Menantys jos tribūnas, kadaise lūžusias nuo ištikimų „Žalgirio“ sirgalių, po remonto Halės neatpažins.

Naujoji universali salė bus transformuojama ir pertvaromis dalinama į keturias lygias dalis, todėl vienu metu čia galės vykti įvairios treniruotės, užsiėmimai ir kitos veiklos. Atkuriant istorinės salės erdvės principą, tribūnos bus išdėstytos U forma. Pirmajame aukšte bus įrengtos mobilios tribūnos, o antrajame jos bus stacionarios.

Įvairių renginių metu Sporto halėje galės būti nuo 2000 iki 3000 tūkst. sėdimų vietų. Iš viso renovacija kainavo apie 9 mln. eurų, beveik visą sumą miestui pavyko gauti iš ES fondų. Tačiau juose numatytas reikalavimas, kad penkerius metus Sporto halėje negalės vykti aukšto lygio sporto varžybos.

Apie tai, kokia veikla bus vykdoma Sporto halėje ir kas ją valdys kartu su baigiamu renovuoti Dariaus ir Girėno stadionu, pokalbis „Kauno dienos“ studijoje su Kauno vicemeru.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giedraitis

Giedraitis portretas
Kam ta hale ,jeigu net rankinio varzybos negales vykti penkis metus? Durniau shaika krabine negalejo sugalvoti!

klausimuks

klausimuks portretas
nu is kur sytas monkey?

anupras

anupras portretas
Savivaldybė ieškos privataus koncesininko siūlydama jam monkės biznį.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių