„Kauno dienos“ studijoje – E. Stankevičius: apie futbolo skandalus ir pergalių atgarsius

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Lietuvos futbolui ši savaitė buvo kupina įvykių. Futbolo naujienos neretai į antrą planą nustumdavo net politines, ekonomines bei kitas aktualijas. Šią savaitę plačiai nuskambėjo Seimo Biudžeto, Finansų, Jaunimo ir Sporto reikalų komisijos posėdis, kuriame kalba sukosi apie futbolą ir jo bėdas. Vėliau Vilniaus „Žalgiris“ perrašė istoriją, patekdamas į Čempionų lygos 3-ąjį atrankos etapą ir užsitikrindamas vietą UEFA Europos taurių turnyro grupių etape.

„Kauno dienos“ studijoje lankęsis E. Stankevičius viešai atsakė į politikų posėdyje keltus klausimus apie federacijos veiklos skaidrumą bei finansinius aspektus.

Svečias informavo apie pergalingai Europoje žygiuojančio Vilniaus „Žalgirio“ situaciją dėl Čempionų lygos reikalavimų neatitinkančio namų stadiono. Taip pat pasidalino naujienomis dėl finišo tiesiąją pasiekusių Kauno stadiono rekonstrukcijos darbų bei numatomos atidarymo datos.

E.Stankevičius paskelbė, kada tikimasi pirmųjų rungtynių naujojoje futbolo arenoje, bei kada Kauno veją išbandys ir Lietuvos nacionalinė rinktinė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

spirdzius

spirdzius portretas
banditu prostitute

Švinas dugne

Švinas dugne portretas
Dar tie valkatos smirdžiui interviu duoda, nusikaltėlių šutvė ta federacija...švinių kompanija...142 vieta...dar nebuvo taip...

Užpelkis

Užpelkis portretas
Vėl pezalų pezalai. Jūs pasakykit, kada ir kokiu būdu Lietuvoje bus pradėti rengti tarptautinį lygį atitinkantys futbolininkai ? Nes dabar visos tos sporto mokyklos ir akademijos - tai tik viso labo vaikų laisvalaikio praleidimo forma, o ne rimtas užsiėmimas futbolu. Paskaitykit 1985 m. Europos jaunučių čempiono, o vėliau Vilniaus Žalgirio gynėjo, Virginijaus Baltušniko prisiminimus apie jo sportinį kelią, kaip jis tapo tuo, kuo tapo. Dabar žaidžiant Lietuvos rinktinei su Italija ar Turkija mes atrodome kaip protiškai atsilikę. Mūsų U21 pralaimi Kroatijai 0:6, o Ispanijai - 0:8. Ir jums, liberastines šypsenėles nutaisiusiems LFF funkcionieriukams, negėda ?! Jūs rodote pirštais į kažkokią abstrakąią Vyriausybę ar savivaldybes, vapate apie kažkokios "infrastrktūros trūkumą". Kiek gali tęstis tas košmaras ? Apie tokią infrastruktūrą prieš 40 metų niekas nesapnavo, bet Tarybų Lietuvoje paruošti futbolininkai žaidė ir Busdeslygoje, kas dabar atrodo kaip sapnas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių