„Kauno dienos“ studijoje – J. Šarpnickienė: alkoholizmas tai liga, su kuria galima gyventi

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi radijo, televizijos ir spaudos žurnalistė Jolanta Šarpnickienė.

J. Šarpnickienė atvira: „Taip, aš priklausoma nuo alkoholio“. Tačiau pokalbis „Kauno dienos“ studijoje su Jolanta – tai ne dar viena atvira viešo žmogaus išpažintis. Tai bandymas suprasti, kas sąlygoja žmogaus priklausomybę nuo svaigalų ir kokie keliai veda į blaivų ir pilnavertį gyvenimą.

Pačios J. Šarpnickienės patirtis skaudi – pirmą kartą alkoholio atsisakiusi prieš 17 metų, nevartojo jo 7 metus. Tačiau atkrytis buvo baisus. Ir tik reabilitacijos centro darbuotojų pastangomis pavyko ištraukti moterį iš siaubingos dvasinės ir fizinės krizės. Bet šiandien Jolantos akys vėl švyti, ir tai puikiausias įrodymas, kad su šia liga galima gyventi.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyvenimas

Gyvenimas portretas
Stiprybės, stiprybės, jėgų ir tikėjimo, kad ateinanti diena bus blaivi. Tai galima pasiekti, kad alkoholis atsitrauktų, tačiau alkoholiku jau būsite iki savo mirties. Stiprybės ir atsiduokite savo vaikams. Jiems Jūsų labai reikia...

Anonimas

Anonimas portretas
Nelengvas gyvenimas buvo su vyru Šarpnicku, palūžo. Ištvermės ir sėkmės.

Q

Q portretas
Gyventi galima ir su puokšte sifiliu , bet alkoholizmas ... kaip ir kodėl jis pasigaunamas , ar tai nelyginama su suicidu ..
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių