„Kauno dienos“ studijoje – „Kaunas 2022“ vadovė V. Vitkienė apie pažadintą miesto dvasią

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę net keturiolika valandų trijose tarptautinėse konferencijose buvo pristatinėjama „Kaunas Europos kultūros sostinė 2022“ programa. Per pokalbį „Kauno dienos“ studijoje su šio projekto vadove Virginija Vitkiene apžvelgsime tik ryškiausius programos akcentus ir žymiausius menininkus, džiuginsiančius Kauną savo darbais.

Iš viso kitais metais Kauno mieste ir rajone įvyks apie 40 festivalių, daugiau nei 60 parodų, per 250 scenos meno renginių ir tiek pat koncertų.

Programoje dalyvaus per 4 tūkst. atlikėjų.

Jiems tikrai turėtų pavykti pažadinti mitinį Kauno žvėrį – miesto dvasią, kurioje pagarba praeičiai derėtų su šiuolaikinės visuomenės vertybėmis.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
tikra tiesa, pinigus sau atlyginimams pasiskirstė, biurą įsirengė, kaimo lygio renginių bendruomenėse sugalvojo, savo projektėlius buvusius prastūmė, kas knygelę išleido, kas žaidimą sukūrė ir negana dar visų prašinėja nemokamai renginius daryti, tai čia Europos kultūros sostinės įvaizdis. Aukšta lygis

patys

patys portretas
sau ir kontorai idomus.

kam

kam portretas
...taikomas tas projektas? Jo rengėjams ir lėšų įsisavintojams? Jaunimui? Nė vieno komentaro iš "pažadintos miesto dvasios", tai - daug ką pasako apie pačią esmę?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių