„Kauno dienos“ studijoje – politologas A. Lašas: mero rinkimuose Kaune gali užtekti ir pirmojo turo

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno technologijos universiteto (KTU) politologas Ainius Lašas.

Būkime atviri: mažai abejojančių, kad dabartinis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis nebus išrinktas trečiai kadencijai. Nebent nutiktų kažkas netikėto. Nors šiuo metu dėl Kauno mero posto ketina varžytis net 12 kandidatų, dalis jų plačiai visuomenei paprasčiausiai nežinomi.

Kas paskatina politikus dalyvauti rinkimuose, kai pralaimėjimą galima prognozuoti iš anksto? Aurelijus Veryga ar Vytautas Juozapaitis sudarys didžiausią konkurenciją dabartiniam merui? Kodėl Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai taip apleido savo pozicijas tradiciškai konservatorių bastionu vadintame mieste?

Apie tai pokalbis „Kauno dienos“ studijoje su A. Lašu. Priminsime, kad savivaldybių tarybų ir merų rinkimai vyks kovo mėnesio 5 d., o galutinis kandidatų sąrašas bus patvirtintas vasario 3 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>Kirminas \\\\\.../////

>>>Kirminas  \\\\\...///// portretas
>ką pavartojai,jokio ryšio.____Jei vairuoji a/m,tai tik po ryt.

Kirminas

Kirminas portretas
Balsuoti butinai eisiu.Bet esu sau davęs žodį už koncervatorius komunistus ir Matijošaitį nebalsuosiu.Nes Pišas žemiau plintuso po karantino ir žmonių žeminimo mano akyse ,komunistai ir taip jau privaldė na o trčia kadenciją laikau kaip kyšį.

>>>:))) \\\\\.../////

>>>:)))  \\\\\...///// portretas
>Va tai ir baisu,tas ir tikėtina ir smarkiai.____Jau 32 metus ant to tie parazitai laiksi.
VISI KOMENTARAI 125

Galerijos

Daugiau straipsnių