„Kauno dienos“ studijoje – vicemeras A. Palionis: apie Ledo rūmus ir Neptūno įlanką

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno mero pavaduotojas Andrius Palionis.

Pandemijos įkarštyje pirmuoju ir didžiausiu šalyje vakcinavimo centru laikinai tapę naujieji Kauno ledo rūmai jau šį pavasarį pagaliau pakvies čiuožimo entuziastus bei sportininkus. Ledo rūmai iki 2023 m. birželio išnuomoti bendrovei „Kauno arena“, kuri valdo ir Nemuno saloje įsikūrusią „Žalgirio“ areną. Vėliau pastatą valdys koncesijos konkurso nugalėtojas. Apie Ledo rūmus, jau tituluojamus Žiemos sporto centru, jų ateitį ir perspektyvą „Kauno dienos“ studijoje pasakoja A. Palionis.

Taip pat žiūrovus jis supažindins su savivaldybės Kauno marių Neptūno įlankoje valdomos teritorijos pertvarka. Jachtklubo pašonėje esanti įlanka anksčiau buvo išnuomota kelioms organizacijoms, ji populiari tarp burlaivių ir motorlaivių entuziastų, o ateityje turėtų tapti dar viena patrauklia ir laisvalaikio leidimui pritaikyta vieta Kaune.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksas

Aleksas portretas
Puiku, kad dabartinė valdžia taip rūpinasi miestu, labai laukiamas uostelis Neptūno įlankoje - ten unikali Lietuvos gamtinė vieta, iki šiol buvusi labai apleista. Sveikinimai Kauno valdžiai - per tokį gana trumpą laikotarpį nuveikusiai daug darbų kauniečiams !

atkurkite viešuosius tualetus

atkurkite viešuosius tualetus  portretas
kodėl neveikia viešasis tualetas netoli soboro, kodėl miesto sode pradangintas viešasis tualetas, kodėl nėra viešo tualeto prie Ąžuolyno ?

Anonimas

Anonimas portretas
kas cia raso komentarus slykstu skaityti,ar jus visi rasote is beprotnamio ten tupite.ka jums vicemeras blogo padare kad taip rasinejate,geda skaityt
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių