Ledo ritulininkai pradėjo Lietuvos čempionatą

Klaipėdoje ir Kaune startavo Nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) čempionatas.

Klaipėdoje įvykusiose Vakarų diviziono rungtynėse vietos „Sadvita“ 10:5 (4:1, 5:2, 1:2) nugalėjo Plungės ledo ritulio klubą. Nugalėtojams po 3 įvarčius pelnė V.Strazdas ir J.Novikas.

Klaipėdiečiai surengė sezono atidarymą, kuriame Lietuvos himną trimitu sugrojo Seimo narys Vytautas Grubliauskas. Jis kartu su Klaipėdos sporto skyriaus vedėju Irenijumi Zaleckiu atidarė sezoną ir įmetė pirmąjį simbolinį ritulį į žaidimą.

Kaune, kur Centro diviziono „B“ grupėje žaidė vietos „Bizonai“ ir „Velniai“, intrigos taip pat nebuvo. Mačo rezultatas - 10:3 (2:0, 5:2, 3:1) „Bizonų“ naudai. Tris įvarčius nugalėtojams pelnė T.Budrauskas, po vieną - G.Šabūnas, M.Starkovas, S.Baskutis, S.Kiršys, A.Filinas, A.Patapavičius, D.Garlinskas. „Velnių“ gretose pasižymėjo D.Fankinas, R.Lukoševičius ir G.Šeputis.

NLRL pirmajame sezone kovos 27 komandos trijuose - Rytų, Centro ir Vakarų divizionuose. Penktadienio vakarą Kaune į varžybas įsijungs Jonavos „Week on Wings“ ir Kauno „Crazy puck“ klubai, o Klaipėdoje kovos vietos „Skato-95“ ir Šiaulių „Ledo linijos“ ekipos.


Šiame straipsnyje: ledo ritulysNLRL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių