„Manchester United ” palaužė „Arsenal” ekipą

Pirmadienį buvo žaidžiamas paskutinis 17-ojo „Premier” lygos turo susitikimas. Jame susigrūmė du šalies futbolo gigantai - „Manchester United” ir Londono „Arsenal” klubai. Rungtynės baigėsi šeimininkų pergale minimaliu rezultatu 1-0

Rungtynės prasidėjo aktyviai. Pirmosiomis minutėmis geriau žaidę šeimininkai, vėliau iniciatyvą perleido svečiams, o po kiek laiko ją vėl susigrąžino.

„Man Utd“ futbolininkai stengėsi žaisti gan ramiai, tuo tarpu varžovai tik gavę kamuolį skubėjo į priešingą aikštės pusę.

Beveik visus mančesteriečių aukštus perdavimus į „Arsenal“ baudos aikštelę susirinkdavo vartininkas, tuo tarpu geltona apranga vilkėjusių „Gunners“ žaidėjų atakos ne retai baigdavosi netiksliu perdavimu priešininkų baudos aikštelės prieigose.

41 minutę Nani įsiveržė į varžovų baudos aikštelę ir atliko aukštą perdavimą komandos draugui Parkui Ji Sungui, kuris šiaip ne taip sugebėjo pasiųsti kamuolį į vartų tinklą.

Pirmajame kėlinyje daugiau įvarčių pelnyta nebuvo ir abiejų ekipų žaidėjai patraukė į rūbines.

Antroji mačo dalis prasidėjo aktyvesniu „Arsenal“ futbolininkų žaidimu, kurie visomis pastangomis siekė išlyginti jiems nepalankų rezultatą.

55 minutę „Gunners“ saugas Samiras Nasri turėjo puikią progą, tačiau jo smūgį į tuščius vartus iš poros metrų nublokavo gynėjas Nemanja Vidičius.

Vėliau savų progų turėjo tiek vieni, tiek kiti, bet „Arsenal“ stengėsi atakuoti didesnėmis pajėgomis, atlikdami daugiau žemų perdavimų vienas kitam.

74 minutę už pražangą prieš Nani varžovų baudos aikštelę, į jų vartus skirtas vienuolikos metrų baudinys, tačiau Wayne'as Rooney nesugebėjo jo realizuoti.

Svečių strategas Arsene'as Wengeras, į aikštę įleidęs tris atakuojamojo stiliaus žaidėjus, tikrai pagyvino savo auklėtinių puolimą, tačiau to neužteko.

Per likusį laiką daugiau įvarčių pelnyta nebuvo ir Londono miesto futbolininkai turėjo pripažinti pralaimėjimą Anglijos vicečempionų klubui, kuris po šios pergalės kyla į pirmąją „Premier” lygos vietą.



„Manchester United” 1 - 0 „Arsenal”

41' [1 - 0] Park Ji Sung
74' Wayne Rooney („Manchester United”)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių