Darbai Herkaus Manto gatvėje: vėl remontuos viaduko sienutę

Raudonų plytų siena Herkaus Manto gatvėje vėl remontuojama. Net trims mėnesiams bus uždaryta viena eismo juosta šioje gatvėje.

Pastarąjį kartą šis statinys buvo tvarkomas prieš šešerius metus. Dar anksčiau, 2009 m., buvo net keičiamos raudonos spalvos plytos.

Šį kartą taip pat ketinama pakeisti senas, byrančias plytas, impregnuoti statinį.

Rangos konkursą darbams laimėjo įmonė „Revekta“. Bendrovės statybininkai Herkaus Manto gatvėje darbus ketina pradėti kitą savaitę.

„Laukėme užsakytų medžiagų. Šiuo metu yra sudėtinga dėl statybinių medžiagų. Tikėjomės jas gauti dar praėjusią savaitę, bet vėlavo atvežti“, – tikino įmonės statybos direktorius Artūras Monstavičius.

Prieš pradedant darbus, buvo atlikta statinio ekspertizė.

„Bet tikrąją padėtį išvysime tik atvėrę mūrą. Bus pakeistos kai kurios plytos, sutvarkytas sienutę dengiantis stogelis, nes per jį ir patenka vanduo į konstrukciją. Pabaigus, dar išorėje reikės viską padengti vandenį atstumiančia medžiaga. Apie 60 tūkst. eurų kainuos darbai“, – neslėpė A.Monstavičius.

Eismas čia vyks su apribojimais iki lapkričio 30 d.

„Todėl, kad bus daug rankų darbo. Reikės ardyti, atkasti pamatus, daug nešiojimo ir krapštymosi. Tokios rūšies darbų paskubomis nepadarysi“, – paaiškino įmonės atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
paziurekite ką pridirbo Simonaitytės kiemuose .Vėl darbai stovi ,o juk prasideda lietus.Rankas tokiems išsukineti ,neturi gėdos jausmo

klp

klp portretas
pries tukstanti metu uz toki "remonta" rankas nukirstu... remontininkai bl...

o

o portretas
dudorius jau prisidudavo su grigeo tai serga o titovini/nkams tai dzin litva s varbu. babkes ir /ruzavi /os/ nutarymai kaip prichvatizuot uosta o po to perdut karaliauciaus dispozicjai kaip bankrutujanti o matsi ir siekia batka su bergzydelas jav dispozicijoje o visa kolonija apstatyt nato poligonais geroves turtu apsaugai netiek nu svetymu kaip nuo /runkehliu/?=======
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių