Darželyje „Klevelis“ – kiauros sienos

Lopšelį-darželį "Klevelis" lankantiems mažiesiems klaipėdiečiams ir įstaigos darbuotojams galbūt jau kitąmet bus šilčiau. Miesto savivaldybė rengia projektą, susijusį su patalpų apšiltinimu ir atnaujinimu.

Klaipėdos savivaldybėje buvo svarstomas lopšelio-darželio "Klevelis" likimas. Esą žiemą įstaigoje dėl kiaurų sienų būna labai šalta. Reikalinga apšiltinti pastatą iš išorės.

"Šiuo metu darželio būklė – gana prasta, būtini tam tikri išorės darbai, o pagrindinis dalykas yra sienų, langų, durų ir stogo apšiltinimas. Taip pat aptarta kitų papildomų darbų galimybė, pavyzdžiui, reikėtų suremontuoti pirmojo aukšto grindis. Šiemet atliksime projektavimą ir įtrauksime šiuos darbus į strateginį veiklos planą", – aiškino Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Olegas Mariničius.

Specialistams įvertinus pastatą, išryškėjo nemažai trūkumų.

"Negirdėjome, kad vaikai dabar šaltų, bet matosi, kad pro sienas bėga vanduo, kai kur nėra tinko, sienose – plyšiai ir pelėsiai", – problemas vardijo pašnekovas.

Realūs statybos darbai darželyje galėtų prasidėti jau kitąmet.

"Tai susiję su finansavimu, todėl, įtraukę projektą į strateginį veiklos planą, lauksime miesto tarybos sprendimo", – teigė O.Mariničius.

Preliminariais duomenimis, projekto kaina – apie 400 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pats geriausias darželis su nuostabiom auklėtojom :) Vien šilti ir geri prisiminimai :)

Tai prie ko cia

Tai prie ko cia portretas
Kaųno dienoje str???? Klevelis yra ir Kaune...

Ko gero blogiausisi besitvarkantis miestas LT

Ko gero blogiausisi besitvarkantis miestas LT portretas
Meras groja saksofonu...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių