Dvidešimtmečio proga – V. Grubliausko sveikinimas „Maisto banko“ savanoriams

  • Teksto dydis:

„Maisto banko“ veiklos dvidešimtmečio proga Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas sveikina atsidavusius savanorius.

„Mieli labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ savanoriai, visi šios kilnios misijos dalyviai, geradariai,

nesiimu vertinti, kam ir kokios asociacijos kyla minint „banko“ vardą, bet, kalbant apie „Maisto banką“, tikriausiai visiems aišku, kad kalbame apie dvasingą, prasmingą ir labai reikalingą sumanymą, kuriam įgyvendinti reikia ne tik pasiryžimo, pasiaukojimo, bet ir gilia empatija apdovanotų žmonių. Būtent tai ir yra šio fondo veikloje dalyvaujančių savanorių veiklos, siekiant padėti tiems, kuriems pagalbos maistu, produktais, o ir šiltu žodžiu, nuoširdžiu dėmesiu reikia labiausiai, pamatas.

Džiugu, kad šiose gretose matome moksleivius ir jų mokytojus, eilinius žmones ir garsius vadovus – kaip patvirtinimą, kad esame neabejingi kito rūpesčiui, nepritekliui, skurdui ar net badui.

Gal ir galima suskaičiuoti, kiek tonų maisto produktų per tuos du dešimtmečius suaukota ir surinkta, bet tikrai neįmanoma suskaičiuoti gerumo, dvasinio dosnumo, atjautos ir supratimo, kuriuo visus tuos metus buvo dosniai dalijamasi su to stokojančiais.

Minint paramos ir labdaros fondo „Maisto bankas“ 20 metų jubiliejų, visiems savanoriams, pasiaukojamai tarnystei pasiryžusiems geradariams pirmiausia linkiu sveikatos ir dvasinės stiprybės, padedant, guodžiant šiandien esančius gyvenimo išbandymų ruože!

Nenustokite tikėti, kad jumis tikima, neabejokite, kad jūsų atjautos ir pagalbos tikrai laukiama. Būkite sveiki ir laimingi, turėdami galimybę padėti ir laimingesniems pasijausti negandų ir sunkumų prislėgtiems žmonėms! Ačiū jums už tai, kas jiems esat“, – sakoma V. Grubliausko sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to klpd

to klpd portretas
kai patys vagys,tai ir kitus vaginat

kkk

kkk portretas
taškai iš vargšu nepasotinamajam

Klpd.

Klpd. portretas
Taip, daug kruopų surenka ir išdalina tokie geradėjai..Vistik galima buvo prie straipsnio išspausdinti ir nuorodą kur galima būtų rasti šios organizacijojos veteranų, daug metų dirbusių vadovų, padalinių centrų vedėjų ir kt neeilinių užgyvento turto deklaracijas:D)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių