Klaipėdoje – dar vienos gatvės remontas

Į J.Zauerveino gatvę ir vėl sugrįžo statybininkai. Daug politinių diskusijų kėlusi gatvė pagaliau pradėta remontuoti.

Dar rugsėjo pradžioje vykusiame Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto posėdyje buvo piktinamasi, kad į būtinų sutvarkyti objektų sąrašą įtraukta ir J.Zauerveino gatvė.

Nepasitenkinimą tuo metu kėlė tai, kad tvarkymo darbai toje gatvėje prasidėjo nespėjus tarybai duoti galutinio sutikimo.

Dėl kilusio konflikto atnaujinimo darbai buvo visiškai sustabdyti.

Teorijų būta įvairių. Vieni teigė, kad darbai nevyksta, nes toje gatvėje gyvena Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis, kiti – kad trūksta lėšų.

Viliamės, kad šiemet pavyks sutvarkyti ir J.Zauerveino, ir Kalvos gatvę.

Prieš mėnesį vykusiame dar viename posėdyje vėl buvo iškeltas J.Zauerveino gatvės tvarkymo klausimas.

Prasta gatvės būklė ir gyventojų skundai, kurių sulaukė Miesto tvarkymo skyrius, padėjo priimti sprendimą, kad remonto darbų imtis visgi būtina.

„Ir ne I.Šakalienė nusprendė, o savivaldybės vadovybė. Rangovai kaip tik baigė darbus Parko gatvėje ir šią savaitę pradėjo dirbti J.Zauerveino gatvėje. Dabar dar vyksta tokie paruošiamieji darbai, o netrukus prasidės ir asfaltavimas. Aišku, jei nesutrukdys orai, nes per lietų asfaltuoti tikrai negalima. Tačiau viliamės, kad šiemet pavyks sutvarkyti ir J.Zauerveino, ir Kalvos gatvę“, – teigė I.Šakalienė.

Apie remonto darbus svarstyta dar 2019 m.

Veikiausiai darbai tada nebuvo pradėti dėl lėšų trūkumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp

Klp portretas
Pirmiau reikia pabaigti pradėtus darbus, po to imtis kitų. Smiltelės - Minijos sąnkryžos nebaigė ( palei kelkraščius užasfaltuokit ), jau Minijos - Statybininkų pr. rausia.

Kestas

Kestas portretas
Viskas gerai,bet gal pietineje miesto dalyje pagaliau kiemu aiksteles pradekite tvarkyti, padidinti kad auto nestovetu ant pievu, nes mokame uz aplinkos tvarkyma patis, o tai kur tos zadetos investicijos i infrastruktura?

Tika

Tika portretas
ruduo aišku ne pats tinkamiausias metas pradėti darbus, bet nežinant kaip viskas vyksta irgi nereikia kalbėti. Rudenį visada būna perskaičiuojami biudžetai, kiek sutaupo nuo konkursų numatytų sumų, kelių direkcijos papildomos skiriamos lėšos. Todėl ir prasideda papildomi užsakymai rudenį.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių