Klaipėdos savivaldybės atstovai artimiausią mėnesį į komandiruotes nevyks

Klaipėdos savivaldybės Komandiruočių į užsienį tikslingumui nustatyti komisija dėl grėsmingos pandeminės situacijos atšaukė artimiausio mėnesio keliones į užsienį – į Tiraną Albanijoje, į Lioną Prancūzijoje ir į Barseloną Ispanijoje.

Klaipėdos savivaldybės atstovai sulaukė kvietimų atvykti į Tiraną, Albanijos sostinę, kuri iš Klaipėdos neseniai perėmė Europos jaunimo sostinės estafetę.

Oficialus atidarymo renginys planuojamas vasario 4 d., tačiau nuspręsta Klaipėdos atstovų ten nesiųsti ir nuo kelionės susilaikyti, atsižvelgiant į dabartinę COVID-19 situaciją.

Dar yra vienas kvietimas į aukšto lygio Europos miestų, suinteresuotų viena sveikatos koncepcija, renginį – merų susitikimą vasario 9 d. Lione, Prancūzijoje. Ten irgi atsisakyta vykti.

Yra kvietimas sausį–vasarį atvykti į Barseloną susipažinti su šio Ispanijos miesto akademijos stovyklų koncepcija bei veikla ir tuo pat metu stebėti futbolo varžybas.

"Buvo norinčiųjų važiuoti į Barseloną, bet irgi atsisakyta. Meras, kaip tikras lyderis, parodė pavyzdį ir pats atsisakė komandiruotės į Lioną, kadangi artimiausią mėnesį atsisakoma visų išvykų į užsienį sunkėjant pandemijai. Tad niekas niekur nevažiuoja, ne tas laikas, ne ta nuotaika, ne ta situacija", – teigė mero pavaduotojas Arvydas Cesiulis.

Birželio 1–2 d. Klaipėdos savivaldybės atstovai yra kviečiami atvykti į Helsingborgą Švedijoje, kur planuojamas renginys apie miestų plėtrą.

Iki vasaros dar yra nemažai laiko, tad šios komandiruotės klausimas dar atviras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vikkis

Vikkis portretas
Tą patį rašyti norėjau, tegul dažniau pakeliauja po miestą kuriam vadovauja, tie nuliai nuo baronkų, o ne po užsienius keliauja. Niekada nemačiau tą mūsų "elitą" po miestą vaikščioujanti.

Tai gal miesto valdininkai

Tai gal miesto valdininkai  portretas
galėtų pasidairyti "komandiruotėje" po Klaipėdą ? Taip sakant , suvokti problemas realiu laiku ir vietoje ? Pamatyti kokių bėdų turi miestiečiai ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių