Orai pajūryje: karščiai truputį atsitrauks

Sinoptikai žada, kad pirmoji liepos savaitė bus kupina visko – karščių, perkūnijos bei lietaus. Oro temperatūra bus vėsesnė nei praėjusią savaitę, pūs nestiprus vėjas. Antroje savaitės pusėje vis dažniau sulauksime trumpo lietaus.

Šeštadienį uostamiestyje pūs vakarų, šiaurės vakarų vėjas, kuris sieks 8–13 m/s. Saulė įkaitins iki 26 laipsnių šilumos. Didelė tikimybė, kad, leidžiant laiką prie jūros, gali užklupti trumpas lietus su perkūnija.

Sekmadienį vėjas bus šiek tiek silpnesnis, naktį sieks 5–10 m/s, o dieną – 4–9 m/s. Naktis bus gana šilta, termometras rodys 17–19 laipsnių šilumos, o dieną sušils iki 23–25 laipsnių. Lietus šią dieną nenumatomas.

Pirmadienį taip pat lyti neturėtų. Naktį pūs nepastovios krypties vėjas, kuris sieks 7 m/s, o dieną pietvakarių, vakarų vėjas pūs 4–9 m/s. Temperatūra bus panaši kaip ir sekmadienį, naktį bus 15–17 laipsnių, o dieną šils iki 25 laipsnių.

Antradienį pietvakarių vėjas pūs nestipriai, naktį – 3–8 m/s, o dieną – 5–10 m/s. Tiek dieną, tiek naktį lietaus nesulauksime. Naktį temperatūra laikysis apie 16–18 laipsnių, o dieną sušils iki 22 laipsnių.

Trečiadienį Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos iškilmes pasitiksime su lietumi. Visą dieną pūs vakarų, pietvakarių vėjas, kuris sieks 8–13 m/s. Naktį termometro stulpeliai rodys 15–17 laipsnių, o dieną pakils iki 17–19 laipsnių.

Ketvirtadienį trumpi lietūs tęsis. Oras keliais laipsniais atvės, naktį laikysis apie 14–16 laipsnių, o dieną rodys 16–18 laipsnių. Naktį pietvakarių, vakarų vėjas pūs 8–13 m/s, dieną pietvakarių vėjo stiprumas sieks apie 9–14 m/s.

Penktadienį visą dieną pūs šiaurės, vakarų vėjas, kuris sieks 8–13 m/s. Vėl numatomas trumpas lietus. Naktį temperatūra nukris iki 12–14 laipsnių, o dieną laikysis apie 17–19 laipsnių.

Kitas savaitgalis kol kas pranašaujamas  lietingas, tačiau tikėtina, kad orai pasikeis ir karščiai sugrįš.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Est

Est portretas
Pagaliau..buvo nebeįmanoma namuose nei lauke..vasara iki 20 šilumos pats tas .mes nesam siltuju krastu gyventojai,musu organizmas neprisitaikes, patiria stresa per karščius.

sekmes atostogose

sekmes atostogose portretas
kita savaite ir 16 laipsniu rodo ir lietaus :D....cia lietuva, kai buna silta reikia naudotis proga, cia ne pietu salis.

Kokia džiugi žinia

Kokia džiugi žinia portretas
Sumažės vizualinės taršos nes judošių abortų liekanos užsiregistravusiems kad yra arba kivilienės arba kokios šūdbergių muzikantas ar Morkos idiotų šūlės savininkės su savo prasmirdusiais genetikai defektyviais bjauriais dvokiančiais vaikais ir anūkais šliaužia demonstruoti savo dvoko vos tik orai šiltesni. Nebežinai kur nusivesti nuo tokios bjaurasties. Eina peklon ir velnias tie šūdbergių barzdotas neva moterų ir mergaičių demonstravimas. Greit pamiršim kaip moterys turi atrodyti ir kad moterys nebūna kaip gyvuliai juodais šešiais apžėlusios ir nuskustas kas kelias valandas nes tie šeriai ir smarvė išlenda.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių