Perspėja dėl spūsčių: Liepų gatvės geriau vengti

Pirmadienį iš Klaipėdos rajono į uostamiestį vykstantys vairuotojai turėtų būti atidesni. Dėl Liepų gatvėje atliekamų asfaltavimo darbų ribojamas automobilių eismas.

Klaipėdos savivaldybė informavo, kad kelio asfaltavimo darbai truks iki antradienio. Kelininkai šiuos darbus pradėjo dar savaitgalį, jie vyks tiek pirmadienį, tiek antradienį.

Šiuo metu spėta išasfaltuoti vieną eismo juostą.

Kelininkai dirba Liepų, Arimų ir Jaunystės gatvių sankryžos ribose.

Čia įrenginėjama šviesoforais reguliuojama sankryža. Tokio eismo reguliavimo prireikė dėl sparčiai besiplečiančių gyvenamųjų kvartalų. Automobilių srautai čia smarkiai išaugo.

Situaciją sunkina ir tai, jog čia yra įrengta maršrutinių miesto autobusų apsisukimo vieta. Įrengus šviesoforus, minėta sankryža esą taps saugesnė.

Sutarties dėl šviesoforais reguliuojamos Liepų, Arimų ir Jaunystės gatvių sankryžos kapitalinio remonto darbų vertė – 223,7 tūkst. eurų. Darbai perkami pagal parengtą techninį darbo projektą ir techninę specifikaciją.

Šviesoforų įrangos vertė – 79 tūkst. eurų.

Sankryžos kapitalinis remontas bus finansuojamas iš savivaldybės biudžeto bei Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų.

Darbų atlikimo terminas – keturi mėnesiai nuo sutarties įsigaliojimo dienos. Jis gali būti pratęstas, bet ne ilgesniam kaip dviejų mėnesių laikotarpiui.

Rekonstrukcijos darbai buvo pradėti birželį. Šiuo metu šviesoforų atramos ir įranga jau yra sumontuotos, tad viliamasi, kad darbus pavyks baigti anksčiau termino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Idomu - ar Klaipedoje liko nors viena gatve, kuria vengti nereikia ?

Klp

Klp portretas
Pilnai pritariu- mūsų Vingio gt kapitaliai remontuoja,čia sunkiasvorės nevažinėja,gatvė normali dar buvo.Bet kaip pavyzdys P.Komunos gt.-pastatė naują futbolo mokyklą,o gatvė- tragedija!!!Ir tokių pvz pilna!

Bėda su Klaipėdos protais

Bėda su Klaipėdos protais portretas
Kodėl bl Klaipėdoje tvarkomos gatvės, kurios lygios kaip ledas? Juk su Liepų gatve viskas buvo gerai? Kokia čia pinigų plovykla? Yra begalė gatvių Klaipėdoje kur tikrai, verkianciai reikia remonto. Užkimšta beveik visa pagrindinė arterija vienu metu. Kokie bukagalviai ten sėdi? Godūs bukagalviai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių