Remonto darbai Herkaus Manto gatvėje netrukus baigsis

Žadama, kad iki lapkričio pabaigos visi atnaujinimo darbai Herkaus Manto gatvėje bus užbaigti. Pasak uostamiesčio savivaldybės specialistų, gyventojai triukšmo naktimis jau nebegirdės, per paskutines šio mėnesio savaites bus paklotos trinkelės.

Kelio remontas prasidėjo rugsėjo 16-ąją. Savivaldybė miestiečius iš anksto perspėjo dėl laikinų nepatogumų.

Buvo pranešta, kad bus remontuojamas Herkaus Manto gatvės ruožas tarp sankryžos su J.Janonio gatve ir Universiteto stotelės, kelio atšaka į S.Dariaus ir S.Girėno gatvę bei nuovaža iš Priestočio gatvės.

Nors savivaldybės pranešime darbų terminas buvo nurodytas iki šių metų gruodžio 31-osios, darbus padaryti pavyks dar iki gruodžio.

Anot Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos Ingos Kubilienės, šią savaitę jau bus išbraižytos linijos važiuojamojoje dalyje.

"Rangovas sakė, kad pirmadienis buvo paskutinė diena, kai jie vykdė asfaltavimo darbus naktį. Kaip ir planavome, šie darbai truko savaitę, nuo praeito pirmadienio iki šio. Dar liko ženklinimas – linijų išbraižymas važiuojamojoje dalyje ir trinkelių įrengimas tose zonose, kur nebetrukdo važiuoti ar eiti. Šią savaitę vyks braižymas, o iki mėnesio pabaigos trinkelės bus įrengtos", – teigė I.Kubilienė.

Darbų rangovas – bendrovė "Eurovia Lietuva". Darbų kaina – beveik 550 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdiškis

Klaipėdiškis portretas
Keisčiausia tai, kad asfaltavimo darbai pradėti vykdyti lietinguoju sezonu. Kokia gali būti dangos kokybė, jeigu ji paklojama į vandenį???. Tikslas aiškus, padaryti darbus taip, kad kuo greičiau vėl reikėtų tuos pačius darbus atlikti. Juk "gyventi" visiems reikia ir gerai gyventi. Sutapimas ar ne, bet visi gatvių remonto darbai mieste buvo pradėti būtent rudenį, kai orai tam mažiausia palankūs. Ko gero darbų planuotojams su "proteliu" ne kažin ką.

M

M portretas
Kaip jau įprasta Klaipėdoje - remontas baigėsi, o po žiemos prasidės suremontuotos gatvės remontas.

Kodėl

Kodėl portretas
Asfaltas paklotas gerai, bet kai kurie šulinių liukai jau dabar įdubę, kažin kodėl, greitai tose vietose vėl gilios įdubos susiformuos ...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių