Staigmenos vairuotojams: montuojami sektoriniai greičio matuokliai

Vairuotojų netrukus lauks staigmenų – kelyje į Dituvą montuojami sektoriniai greičio matuokliai, Palangos link taip pat įrenginėjamos greitį fiksuojančios kameros.

Iš viso tarp Klaipėdos ir Dituvos atsiras keturi stovai, kurie bus skirti dviem sektorinio greičio matuoklių poroms.

Išvažiavus iš Klaipėdos ir nuo Jakų žiedo pasukus Šilutės kryptimi, pirmasis matuoklis vairuotojus pasitiks už kelių šimtų metrų. Antrasis įrenginys montuojamas prieš Rimkų viaduką.

Kirtus tiltą vairuotojų, važiuojančių Šilutės kryptimi, lauks dar vienas matuoklis. Vidutinis greitis bus matuojamas iki pat Dituvos.

Priekulės aplinkkelyje jau veikia anksčiau sumontuotas vidutinio greičio matuoklis.

Kiti matuoklių stovai jau montuojami Palangos kelyje. Greitis bus matuojamas tarp Liepų gatvės viaduko ir Jakų žiedinės sankryžos. Įrenginiai montuojami Jakų kryptimi. Vidutinis greitis turėtų būti matuojamas 3,5 km ruože.

Dar viena matuoklių pora bus montuojama už viaduko į Liepų gatvę.

Vienas įrenginys atsiras vos tik pervažiavus šį viaduką, o įrenginių pora stovės ties Purmalių sodais.

Trečioji sektorinių matuoklių pora atsiras už posūkio į Kretingą ir tilto per geležinkelį.

Vidutinis greitis bus matuojamas iki pat kelio į Nemirsetą. Šioje vietoje kiek anksčiau jau įrengtas greitį matuojantis sektorinis matuoklis.

Tarp Vydmantų ir Kretingos taip pat sumontuoti vidutinio greičio matuokliai, tačiau jie dar neįjungti, nes neatlikti metrologiniai matavimai.

Veikiausiai visos sektorinių greičio matuoklių poros Klaipėdos apskrityje bus įjungiamos vienu metu, kai rangovai baigs darbus ir sistemos bus visiškai suderintos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramiai

Ramiai portretas
Išjungi "begalvio erelio" rėžimą prie vairo - įsijungi mašinoj "cruise control" ir ant 90 km/h ramiai varai kur reikia su M1 kolonkėse ;)

Ng

Ng portretas
Neturi mentai ka veikt Lt is to ir gyvena baudas surinkynedami .

Ne ta kryptimi judame...

Ne ta kryptimi judame... portretas
Labai lengva duona tiems kieno tai verslas. Nors didžiąją dalį baudų gauna valstybė, bet tai yra individualus biznis. Vietoj tokių dalykų, kad vietoj viaduko ar teisingos sankryžos smažinamas greitis, kai vietoj duobėto kelio pastato ženklus "atsargiai duobės" arba sumažinamas greitis ten kur yra prastas kelias yra sovietinis palikimas. Iš tikrųjų mūsų merui būtų didelė gėda turėti tokį Klaipėdos aplinkkelį link Šilutės, kuris visas išbyrėjęs, Per tiltą važiuojant tikėtina jau tuoj pradės byrėti, duobėtas kelias po vieną eismo juostą, sulėtintas greitis ir taip matyt judame atgal link sovietmečio. Gal galėtų meras pasivažinėti rytais tuo keliu ir pajaustų tą malonumą, gal tada kažkas pasikeistų.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių