Uostamiesčio gyventojams vakcinos – pas šeimos gydytoją

Uostamiesčio gyventojams atsirado galimybė pasiskiepyti pas šeimos gydytoją. Klaipėdos savivaldybė informuoja, kad klaipėdiečiai jau gali poliklinikose užsiregistruoti skiepui.

Skiepys ir trečiąkart

Šiuo metu nuo COVID-19 gali skiepytis visi šalies gyventojai nuo 12 metų. Taip pat poliklinikose ir vakcinacijos centre jau galima pasiskiepyti trečiąja vakcinos doze.

Trečiasis skiepas suteikiamas visiems nuo 18 metų ir vyresniems, kurie pirmuoju skiepu pasiskiepijo anksčiau nei prieš 180 dienų.

Arčiau namų

Miesto meras Vytautas Grubliauskas teigė, kad vakcina suteikta visoms Klaipėdoje esančioms gydymo įstaigoms.

Tikiu, kad kiekvienas ras sau patogiausią variantą.

"Galimybės gauti vakcinos ir skiepyti savo pacientus sudarytos visoms Klaipėdoje veikiančioms įstaigoms, nežiūrint jų pavaldumo – vakcinomis bus aprūpintos tiek savivaldybei pavaldžios, tiek privačios įstaigos, kuriose teikiamos pirminės sveikatos priežiūros paslaugos. Kol kas tęsiama ir pagrindinio vakcinacijos centro veikla, vizitus toliau planuoja mobili vakcinavimo komanda, skiepijama ir didžiausioje miesto vaistinėje, tad tikiu, kad kiekvienas ras sau patogiausią variantą. Kol vis dar išlieka visuomenės dalis, kuri dėl vienų ar kitų priežasčių vakcinos neieško, darome viską, kad ta vakcina surastų juos visur, kur tik įmanoma. Bet galutinis sprendimas vis dėlto yra kiekvieno asmeninis reikalas, tad dar kartą apeliuojame į sąmoningumą ir bendrą atsakomybės vienų kitiems jausmą", – sakė V.Grubliauskas.

Klaipėdos savivaldybės internetinė svetainė skelbia, kad vakcinos tiekimą mieste užtikrina Sveikatos apsaugos ministerija, o paskirstymu pirminiams sveikatos priežiūros centrams mieste rūpinasi vakcinacijos centro veiklą koordinuojantis Jūrininkų sveikatos priežiūros centras.

Priims ne tik į klinikas

Skiepijimas galimas ir Klaipėdos vakcinacijos centre, įsikūrusiame Paryžiaus Komunos g. 16A.

Vakcinai galima užsiregistruoti iš anksto paskambinus karštosios linijos telefonu 1808 arba užsiregistruoti internete.

Klaipėdos vakcinacijos centras dirba visomis darbo dienomis nuo 8–20 val., šeštadieniais – 9–12 val., sekmadieniais nedirba.

Norintieji pasiskiepyti be išankstinės registracijos priimami pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais ir penktadieniais nuo 13 iki 15 val., o ketvirtadieniais – visą dieną.

Pasiskiepyti Klaipėdoje galima ir "Eurovaistinėje" "Akropolyje" (Taikos pr. 61). Čia vakcinuojama kiekvieną sekmadienį 10–18 val. Registracija vykdoma internetu koronastop.lt arba paskambinus 1808.


Kur skiepytis Klaipėdoje?

Įstaigoje "Mano šeimos gydytojas",

Kuncų ambulatorinėje klinikoje,

Klinikoje "MediCA",

Klinikoje "Nefrida",

Brožynų sveikatos centre,

A.Navicko konsultacinėje poliklinikoje,

Bendrovėje "Birutės šeimos medicinos praktika",

Medicinos centre "Salvija",

Sveikatos centre "Šviesmeda",

Medicinos centre "Salgymeda",

Klinikoje "InMedica",

S.Stanslovaitienės individualioje įmonėje,

Sveikatos centre "Narema",

Paliatyvios pagalbos ir šeimos sveikatos centre,

VNT medicinos centre,

Šeimos sveikatos centre "Baltic Medics",

Šeimos klinikoje "Salumeda",

Diagnostikos laboratorijoje,

V.Grigalausko šeimos medicinos centre,

Klinikoje "MedBaltica".



NAUJAUSI KOMENTARAI

to mociute

to mociute portretas
Tai gal tada laikas pasirinkti kitą įstaigą, kuri rūpinasi savo pacientais??? O ne tik ima lėšas iš Kasų už jus ir nieko nedaro, kas privaloma.

mociute

mociute portretas
Paskambinau i savo sveikatos istaiga kad galeciau revakcinuotis,deja si paslauga nebus teikiama,visa tai kas parasyta melas

Vanda

Vanda portretas
Pagaliau viskas vyks kaip priklauso.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių