Gaisrai siaubė garažus ir mašinas

Netikėtai plykstelėjusi ugnis suniokojo turto trijose Klaipėdos ir netoli jos esančiose vietovėse. Piktybinio padegimo tyrėjai nė vienu šių atvejų neįtaria, bet atsargumo stoka – akivaizdi.

Pirmadienio naktį, apie 2.30 val., netoli Klaipėdos esančiame Aukštkiemių kaime staiga suliepsnojo automobilis "Volkswagen Touran".

Gaisras kilo mašinos variklio skyriuje, išdegė degios jo dalys. Apdegė variklio dangtis, priekiniai sparnai ir priekinis stiklas, sprogo dešinės pusės rato padanga.

Labiausiai tikėtina, kad gaisras kilo dėl techninės priežasties.

Sekmadienį vakare, apie 18.15 val., uostamiesčio Upelio gatvėje esančiame mūrinių garažų bendrijos garaže įsiplieskė gaisras. Jaunas vaikinas ketino dažyti automobilį, manoma, kad jis buvo nepakankamai atsargus, todėl įvyko nelaimė.

Staiga užsidegė krūva, kurioje buvo laidai ir skudurai.

Iki atvykstant gelbėtojams, vaikinas bandė liepsną nugalėti gesintuvu, netrukus atskubėjo ugniagesiai ir užgesino liepsną.

Gelbėtojai iš garažo išstūmė automobilį "Volkswagen Golf", didesnių nuostolių pavyko išvengti, apdegė tik mašinos durelės, sparnas, salonas. Aprūko garažo sienos.

Pats vaikinas liko sveikas.

Tą pačią dieną degė garažas ir Darbėnuose. Čia apie 14 val. atvyko ugniagesiai. Vyrai skubėjo į vidų, nes du dujų balionai jau buvo sprogę, dar du galėjo netrukus driokstelėti ir dar labiau įplieksti liepsnas.

Gelbėtojai išnešė dujų balionus, bet nuostolių išvengti nepavyko, nudegė didžioji dalis stogo. Likusią teko nuardyti, liepsnose pražuvo antikvarinis motociklas ir žoliapjovė, sudegė daug namų apyvokos daiktų.

Šio gaisro priežastis dar tiriama.


Šiame straipsnyje: gaisraigaražaimašinos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių