Ilgapirščių taikiniai – nuo dviračio iki automobilio

Šeštadienį uostamiestyje ir rajone įvykdyta nemažai vagysčių. Pareigūnų suvestinės duomenimis, buvo pavogti dviračiai, paspirtukas, automobilis ir įvairūs statybos įrankiai. Vieną įtariamąjį pavyko sučiupti.

Šeštadienį, nenurodytu laiku, buvo pranešta, kad Klaipėdoje, Baltijos prospekte, iš bendro naudojimo rūsio patalpų pavogtas dviratis „Pathera“ ir prekybinė palapinė. Žala siekia 375 eurus.

Tą pačią dieną, taip pat nenurodytu laiku, pranešta, kad Klaipėdoje esančioje Debreceno gatvėje dingo paspirtukas „Ultron T103“. Kadangi paspirtukas buvo neprirakintas, ilgapirščiui jis buvo lengvai prieinamas.

Paspirtuko vagystė nukentėjusiam atnešė 920 eurų žalą.

Dar vieno dviračio pasigesta ir Palangoje. Pranešta, kad šeštadienį Palangos autobusų stotyje iš dviračių stovėjimo vietos pavogtas dviratis, kurio vertė 220 eurų.

Daugybė brangių įrankių dingo ir Skuodo rajone esančiame Girdenių kaime. Savininkams atvykus į renovuojamą negyvenamą sodybą pastebėta, kad nebėra trijų benzinių pjūklų, elektrinio grandininio pjūklo, kampinio šlifuoklio, akumuliatoriaus suktuko ir kitų įrankių.

Bendra žala – 1482 eurai.

Sekmadienio naktį, apie 2.15 val, Gargžduose, Kvietinių gatvėje, iš kiemo pavogtas automobilis „Volkswagen Caddy“, kurio vertė siekė tūkstantį eurų. Pareigūnams pavyko sulaikyti ir įtariamąjį – 2007 m. gimusį asmenį.

Visais atvejais pareigūnai pradėjo vagystės tyrimus. Tikimasi, kad išsiaiškinus įvykių detales, pavyks sučiupti visus kaltininkus, o nukentėjusieji atgaus tai, kas jiems priklauso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių