Jaunos moters ir keturmetės gyvybių pareikalavusi tragedija: kas iš tiesų vairavo automobilį?

Sekmadienio naktį įvykusi siaubinga avarija, kurios metu žuvo jauna moteris ir keturmetė jos dukrelė, vis dar tiriama. Pareigūnai dabar aiškinasi, kas vis dėlto iš tiesų vairavo automobilį, kai šis nuriedėjo nuo sankasos ir apsivertė tvenkinyje.

Oficialioje policijos kriminalinių įvykių suvestinėje buvo skelbiama, kad automobilį, kuriame žuvo mama ir dukra, tąnakt vairavo smarkiai apgirtęs 26-erių vyras. Jam buvo nustatytas 2,66 prom. girtumas.

Policijos reforma lėmė, kad avarijų, kuriose žuvo arba buvo sunkiai sužaloti žmonės, tyrimą atlieka Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, kurie iki šiol tirdavo smurtinius nusikaltimus.

Pradėję aiškintis sekmadienio Pajuodrio kaime, Judrėnų seniūnijoje įvykusios avarijos aplinkybes pareigūnai suabejojo, ar pirminis pranešimas apie girto vyro kaltę – teisingas.

Į įvykio vietą atskubėję žmonės matė, kaip vyras blaškėsi kviesdamas pagalbą, kaip pats bandė gelbėti savo moterį ir mergytę.

Didžiulį netekties skausmą išgyvenanti žuvusiosios sesuo neseniai savo socialinių tinklų paskyroje paskelbė tikinti, kad nelaimės metu automobilį vairavo jos sesuo, o ne vyras.

Esą yra žmonių, galinčių paliudyti, kad moteris visą vakarą neragavo alkoholio ir pati ne vienam minėjo vairuosianti mašiną.

Tyrėjai kol kas negali kategoriškai pasakyti, kuris – girtas vyras ar mažos mergaitės mama – tąnakt vairavo mašiną. Vis dar tiriamos abi versijos.

Rašydama apie galimas avarijos priežastis žuvusiosios sesuo nurodė, kad abipus siauro keliuko yra tvenkiniai, todėl jauna vairuotoja galėjo nesuvaldyti mašinos.

Tyrėjai kol kas negali kategoriškai pasakyti, kuris – girtas vyras ar mažos mergaitės mama – tąnakt vairavo mašiną. Vis dar tiriamos abi versijos.

Sekmadienį policijos pranešime buvo teigiama, kad įtariamas avarijos kaltininkas buvo uždarytas į areštinę. Kiti šaltiniai teigė, kad vyras buvo nugabentas į ligoninę.

Apklausiamas policijoje jis tikino neatsimenantis, ar sėdo prie vairo. Tikėtina, kad tokį jo užmaršumą galėjo lemti nemažas išgerto alkoholio kiekis. Būtent todėl pareigūnai norėtų rasti įvykio liudininkų ir palyginti liudijimus.

Penktadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai išplatino kreipimąsi į visuomenę. Juo prašoma atsiliepti visus, kas galėtų padėti nustatyti tragiškos avarijos liudininkus, žmones, kurie patys matė avariją ar dalyvavo vaduojant iš tvenkinyje apsivertusio automobilio mamą ir dukrą.

Galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos prašoma susisiekti telefonu 8 700 60 925 arba e. paštu birute.bartkeviciene@policija.lt.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTžuvo vaikasgirtas vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ogi

Ogi portretas
Gi rašė matę , kad gelbetojai atvyko , kai moteris ir vaikas buvo jau ištraukti ant kranto .

Muk

Muk portretas
Ten ner ka nustatinėt, gi gelbetojai, kurie traukė, tai matė iš kuriu sedyniu traukė. Matė kur nelaimėlės istrigę

00__00

00__00 portretas
Stebitės kai kurie, netikite, kad baliva moteris galėjo vairuoti... Na jūsų reikalas. O mes su žmona visada tokius klausimus išsprendiame be jokių emocijų, jei važiuojame į balių, vienas iš mūsų negeriame nei lašelio. Dažniausiai vairuoja mano žmona, o aš kartais nei neatsimenu kaip ji mane parvežė, tad viską ji man papasakoja. Net ir kaip batus nuėmė... Todėl manau, kad nežinančiam žmogui kaltinti vieną ar kitą yra tiesiog šlykšti nuodėmė.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių