Klaipėdietė, kurią nepažįstama moteris palaikė kitu žmogumi, patyrė pažeminimą ir nuostolių

Klaipėdietė, kurią nepažįstama moteris palaikė kitu žmogumi, patyrė pažeminimą ir nuostolių.

Pirmadienį, apie 14 val., 59-erių moteris Vingio gatvės stotelėje laukė autobuso. Kitų keleivių tuo metu greta nebuvo.

Prie jos priėjo nepažįstama moteris ir kreipėsi netikėtu klausimu. Niekada anksčiau nematyta moteris paklausė, iš kur ši gavusi šaliką, kurį tądien ryšėjo.

Nieko pikta neįtardama klaipėdietė pasakė šaliką pirkusi.

Tačiau šie žodžiai klausimo autorės neįtikino, ji tvojo apstulbusiai moteriai antausį, nuplėšė nuo peties rankinę, metė ją žemėn ir sutrypė.

Taip išliejusi įtūžį nepažįstamoji nuėjo savo keliu.

Nukentėjusioji apžiūrėjo rankinę ir pamatė, kad incidento metu sulaužytas jos akinių dėklas.

Kai atvyko policija, smurtautojos nebebuvo.

Pareigūnai neabejoja, kad jiems pavyks nustatyti išpuolį surengusiosios asmenybę, mat netoliese esančiame Vingio pasaže yra įrengta ne viena vaizdo stebėjimo kamera, kurios užfiksavo įtariamąją.

Pareigūnai kol kas nežino, ar šis išpuolis turėtų būti priskirtas psichinę ligą turinčiai moteriai ar tai buvo netikėtai prasiveržusių emocijų protrūkis.

Policininkai pradėjo tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Ši situacija gali baigtis ir susitaikymu, jeigu kaltininkė pripažins pasielgusi netinkamai ir atlygins nukentėjusiajai žalą.

Panaši istorija nutiko ir prieš metus?

Antradienį po pietų su dienraščio „Klaipėda“ korespondentais susisiekė klaipėdietė Vaiva (tikrasis vardas redakcijai žinomas, – aut. past.), kuri maždaug prieš metus panašiomis aplinkybėmis nukentėjo, tikėtina, nuo tos pačios moters.

„Ji veikia labai apskaičiuotai ir sąmoningai. Mano žiniomis, nuo jos jau nukentėjo ne mažiau keturių moterų. Iš anksto neįmanoma įtarti, kad ši keistuolė gali iškrėsti kažką panašaus. Ji būna tvarkingai apsirengusi, stengiasi, kad aplinkui nebūtų kitų žmonių, o jos aukos paprastai būna smulkaus kūno sudėjimo, todėl negali pasipriešinti“, – pasakojo Vaiva.

Klaipėdietė prisiminė, kaip maždaug prieš metus tame pačiame uostamiesčio kvartale išėjusi pasivaikščioti pajuto, kad iš paskos seka nepažįstamoji. Ji lygiai taip pat, kaip Vaiva, greitino arba lėtino žingsnį. O kai perėjusi gatvę persekiojamoji sustojo ir tiesiai paklausė, ko ši ieškanti, keistuolė patarė eiti ir nieko neklausinėti.

„Staiga ji priėjo prie manęs ir smogė kumščiu į nosį. Apsipyliau krauju. Pamačiau netoliese vyrą su šuniuku, šaukiausi pagalbos. Tada ta moteris pabėgo. Po kelių dienų kalbėdama su kaimyne sužinojau, kad ta pati moteris buvo užpuolusi ir ją. Kaip suprantu, ji kaskart kaltina aukas vagyste. O žiemą skaičiau „Klaipėdoje“ kad panašiai atsitiko dar vienai moteriai Vingio pasaže“, – prisiminimais dalijosi Vaiva.

Ji patikino paliudysianti apie šiuos išpuolius policijai, nors tada, kai nukentėjo pati, į pareigūnus nesikreipė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

 Lina portretas
Kodėl ji nepasitaiko man, taip pamokyčiau kad ilgam nieko- nieku kaltint nebenorėtu!

Laukė autobuso,

Laukė autobuso, portretas
vadinasi buvo su kauke.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių