Klaipėdoje – įžūlus vyrų poelgis: išsigando mikroautobuso ir sugadino veidrodėlius

Labiau nei įžūlus dviejų vyrų poelgis sutrikdė eismą pagrindinėje Klaipėdos gatvėje ir pribloškė maršrutinio mikroautobuso vairuotoją ir keleivius.

Ankstų ketvirtadienio rytą, 7.15 val. pietinėje Klaipėdos pusėje keleivius vežančio mikroautobuso vairuotojas buvo priverstas staiga stabdyti.

Prieš jį į gatvę, ne pėsčiųjų perėjoje staiga išėjo du vyrai. Panašu, kad jie ne tik nustebo, bet ir išsigando, kai prie jų sustojo mašina.

Pirma reakcija parodė, kad vyrai negeba adekvačiai vertinti situacijos ir nemoka pripažinti savo kaltės.

Vienas iš vienos transporto priemonės pusės, kitas – iš kitos apėjo mikroautobusą, smogė į veidrodėlius ir nuėjo savo keliais.

Mikroautobuso „Mercedes Benz“ vairuotojas pranešė apie incidentą policijai, bet dar nenurodė, kiek kainuos veidrodėlių remontas.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Jeigu mašinoje buvo įrengtas vaizdo registratorius, yra tikimybė, kad kaltininkai bus surasti.

Klaipėdiečiai paprastai retai pėdina gatve, o ne eina į kitą plataus Taikos prospekto pusę pėsčiųjų perėja. Maršrutinius autobusus vairuojantys vyrai yra pastebėję, kad pagal šį požymį galima atskirti vietos gyventoją nuo atvykėlio. Tačiau visu 100 procentų taip tvirtinti negalima.

Vairuotojai Klaipėdoje vis dažniau susiduria su išpuoliais prieš automobilius. Dažniausiai mašinos nukenčia naktimis ankštuose kiemuose, bet ne retas atvejis, kai jos apgadinamos ir įpykusių praeivių.

Neseniai mašinos langą išdaužė supykęs pavėžėjo klientas, o kitą kartą išsigandęs automobilio stabdžių garso pėsčiasis nulaužė veidrodėlį ir aplamdė mašinos variklio dangtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BBD

BBD portretas
Reikejo strike'a musti - kam stabdyti?

Na,

Na, portretas
issigande - neprognozuojami! Buna,kad net apsi6ika...

Anonimas

Anonimas portretas
nera rimtesnių temų?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių