Klaipėdoje greitosios pagalbos automobilis patyrė avariją

Pirmadienio rytą į ligoninę ligonį vežusį greitosios medicinos pagalbos stoties automobilį netikėtai atsitrenkė „Lexus“ markės automobilis. Į įvykio vietą išskubėjo trys kiti greitosios ekipažai.

Buvo 7.24 val., kai greitoji, skubėjusi į šiaurinėje Klaipėdos pusėje esančią ligoninę, pateko į avariją. Medikų automobiliu buvo gabenamas pacientas, kuriam sutriko kvėpavimas, jis duso.

Prie Liepojos ir P. Lideikio gatvių bei Šiaurės prospekto sankryžos medikų automobilis priartėjo įjungtais švyturėliais ir garsiniu signalu. Kadangi mašinų šioje vietoje buvo daug, greitoji sankryžoje vos judėjo, laukdama galimybės pravažiuoti.

Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos (GMP) stoties vyriausiojo gydytojo pavaduotoja Nijolė Dambrauskienė pasakojo, kad Šiaurės prospektu iki sankryžos atvažiavę automobiliai sustojo praleisti medikų mašinos. Stovėjo ir autobusas. Tuomet neva „Lexus“ ir atsitrenkęs į greitosios šoną. Avarijos metu susižeidė visureigio vairuotojas bei greitosios salone buvusi medikė. Nors ir buvo prisisegusi saugos diržu, nuo smūgio ji patyrė galvos traumą.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Į įvykio vietą išskubėjo trys GMP ekipažai. Vienas jų į ligoninę išvežė avarijos „Lexus“ vairuotoją, kitas – sužeistą medikę, o trečias – ligonį, kuris buvo taranuotame GMP automobilyje, nors tiesiogiai nuo avarijos ir nenukentėjo.

Automobiliui „Lexus“ nuo smūgio buvo sumaitotas priekis. Iš rikiuotės išėjo ir medikų mikroautobusas. Nors medicinos įranga salone nenukentėjo, pats automobilis turės būti taisomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sara

Sara portretas
Va ir visi privalumai didelis paketas apsaugos ,bet visada turi buti apsauga smegenyse

Irenai

Irenai portretas
Gal galit plačiau kuo ta vieta labai pavojinga ? Šviesoforai, dvi juostos tiesiai ir viena atskirai į kairę važiuojant iš visų pusių, matomumas geras.... Kuo ji labai pavojinga ? Jeigu debilas už vairo, tuomet ir tiesus kelias labai pavojingas.

Anonimas

Anonimas portretas
,,Lexus"- viskas pasakyta. Kaip ir BMV… Jiems visi žiopliai, vairuot nemoka… Leksisto net negaila. Greitosios žmonių gaila !
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių