Klaipėdoje policijai sekmadienį įkliuvo du neblaivūs vairuotojai

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone policijos pareigūnai sulaikė du neblaivius vairuotojus. Dar viename iš tikrintų automobilių aptikta ir narkotikų.

Apie 6.50 val. policijos patikrinimo metu Taikos prospekto ir Naikupės gatvių sankryžoje sustabdytas automobilis BMW. Jį vairavo 1996 m. gimęs vaikinas, kuriam alkoholio matuokliu nustatytas 1,75 promilės girtumas. Vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dar vienas neblaivus vairuotojas, pasak Klaipėdos apskrities policijos pranešimo, sulaikytas Klaipėdos rajone, kelyje Maciuičiai-Pėžaičiai. Apie 15.30 val. sustabdytą automobilį „Audi A4“ vairavo 1995 m. gimęs vairuotojas, kuriam nustatytas 2,04 promilės girtumas. Jis uždarytas į areštinę.

Sekmadienio naktį Klaipėdoje pas sustabdyto automobilio keleivį aptikta ir narkotikų. Apie 3.35 val. Jūrininkų prospekte patikrinus automobilį „Audi 80“, pas vieną iš dviejų automobilyje buvusių vaikinų (gim. 1997 m.) aptikta 10 folijos gniužulėlių su augalinės kilmės medžiaga, galimai narkotikais. Vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xy

xy portretas
ar tai nebuvo policijos veikėjai juk tai madinga kad jie būna tokiam dtovyje

Bikis

Bikis portretas
Sodinti degradus, neturi nieko svento net per Kucias.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių