Klaipėdoje – prostitučių ir jų klientų medžioklė: įkliuvo jau ne vienas

  • Teksto dydis:

Per 2022 m. uostamiestyje jau nubausta 10 prostitucijos paslaugomis pasinaudojusių klientų.

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai nuolat vykdo prevencines priemones, per kurias siekia išaiškinti asmenis, kurie verčiasi prostitucija arba atlygintinai naudojasi prostitucijos paslaugomis.

Pareigūnai primena, kad atsakomybė gresia ne tik prostitucijos paslaugas teikiantiems asmenims, bet ir jomis pasinaudojusiems klientams.

Per praėjusią savaitę vykdytą tokio pobūdžio priemonę už pasinaudojimą prostitucijos paslaugomis nubaustas 33 metų vyras. Pareigūnams jis įkliuvo pirmą kartą, todėl jam skirta pusė minimalios baudos – 45 eurai. Per 2022 m. už tokį nusižengimą uostamiestyje jau nubausta dešimt prostitucijos paslaugomis pasinaudojusių klientų.

Už vertimąsi prostitucija arba  naudojimąsi jos paslaugomis už atlygį gresia bauda nuo 90 iki 140 eurų, jei pažeidimas padaromas pakartotinai, bauda gali išaugti iki 300 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pietietis.

pietietis. portretas
policinku papild. uzdarbys- nesikesinkite. uoste tai dokeriu baliukai - polic. neaikesinkite- isvis ne cento negausit.

Anonimas

Anonimas portretas
Petriuk gerai galvoji kad uzauges busi policantu. Jie is prostituciu dykai paslaugas gauna o apsukresnis policantas dar ir pinigeliu pasidaro. Teisingu keliu eini, Petriuk.

taigi

taigi portretas
> 100 procentų pagautų "plaštakių" choxluškės - sala heroikom.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių