Klaipėdoje sulaikyti asmenys, įtariami didelio kiekio narkotikų platinimu

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai su įkalčiais sulaikė du asmenis, įtariamus neteisėtu disponavimu dideliu narkotinių (psichotropinių) medžiagų kiekiu, turint tikslą jas platinti.

Kaip ketvirtadienį skelbia uostamiesčio policija, ikiteisminis tyrimas pradėtas gavus informacijos apie kvaišalus, įtariama, platinusį niekur nedirbantį 24 metų Klaipėdos miesto gyventoją.

Balandį uostamiesčio teisėsaugininkai šį vaikiną sulaikė Minijos gatvėje.

Sulaikę įtariamąjį, tą pačią dieną policininkai atliko kratas jaunuolio naudojamame garaže ir gyvenamojoje vietoje. Buvo rasta daugiau nei 1,3 kilogramo narkotinės medžiagos – kanapių, kokaino, 62 tabletės su psichotropine medžiaga MDMA, trys smulkintuvai, taip pat dvejos svarstyklės su narkotinių medžiagų pėdsakais.

Įtariama, kad prie nusikalstamos veikos galėjo prisidėti ir minėto vaikino giminaitis – niekur nedirbantis, anksčiau už vagystę, transporto priemonės vairavimą esant neblaiviam teistas 47 metų klaipėdietis.

 

 

Šiuo metu įtarimai padarius nusikalstamą veiką pareikšti abiem asmenims.

24 metų įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, vėliau jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams. Kitam įtariamajam paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Laikinai apribotos nuosavybės teisės į vienam iš įtariamųjų priklausančias pinigines lėšas – daugiau nei 4 tūkst. eurų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Už neteisėtą disponavimą dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 8 iki 10 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipēdietē

Klaipēdietē portretas
Girdēta versija kaip komentatorius minējo ,kad turi stoga.Taip pat girdēta versija ,kad kartu spuortoja.Be šitos dar KLAIPĒDOJ trys vietos kur pridengia ,nes kartu spuortuoja.Vieni mažina jų plitima,o kiti stoga jiems suteikia,bet deja taip yra komentatorius tai matyt irgi žino.

xebra ruosiasi...

xebra ruosiasi... portretas
seimo suplanuotam lengvu narkotiku legalizavimui...

Armonaitės

Armonaitės portretas
rinkėjai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių