Klaipėdoje vidury dienos šauta į senolę

Joninių išvakarėse Klaipėdoje viešoje vietoje viduryje dienos gatvėje du neblaivūs veikėjai pneumatiniu ginklu šovė į garbaus amžiaus moterį. Šauliai sulaikyti, moteris gydoma ambulatoriškai.

Ketvirtadienį iškart po vidurdienio uostamiesčio pareigūnai gavo pranešimą, kad Klaipėdoje, Taikos prospekte, lauke, viešoje vietoje, veikiausiai iš pneumatinio ginklo buvo šauta į garbaus amžiaus moterį.

1946 m. gimusi nukentėjusioji, jai suteikus medicininę pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Pareigūnai sulaikė du įtariamuosius – 1974 m. gimusį vyrą, kuriam nustatytas 3,78 prom. girtumas, ir jo bendrą, gimusį 1984 m., kuriam nustatytas 2,78 prom. girtumas.

Bute rastas ir paimtas pneumatinis ginklas su dėtuve.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 284 str. Viešosios tvarkos pažeidimas, kuris byloja, jog „tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Moteris

>Moteris portretas
eik tik..Jei kas nuskriaudė tai nereiškia kad visi kalti. E.policijai reikia rodyt kad dirba tai ir blokuoja va tokias bobeles o tie kad vežimais varo šlykštumas Respublikoj straipsnius paklodėm spausdina. O ką čia tep labai komentuojantys jau tau ir pasakė? Šimonytė ir jos gauja dar ne tokiom mintim viešai mėtosi - ko nesipiktini?

Moteris

Moteris portretas
Man gėda ir skaudu skaityti tokius komentarus! Ir čia rašo lietuvaičiai? Gaila! Mane uzblokavo dėl vieno žodžio, o cia akivaizdžiai tyčiojamasi iš garbingo amžiaus sulaukusių žmonių? Tai kur cia teisybė?

Vatnyk

Vatnyk  portretas
Riusky mir?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių