Klaipėdos pareigūnai sulaikė vagystėmis iš parduotuvių įtariamą vyrą

  • Teksto dydis:

Gruodžio 10 dieną Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai sulaikė 29 metų vagystėmis iš parduotuvių įtariamą, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintį vyrą.

Įtariama, jog lapkričio mėnesį asmuo galėjo pasisavinti prekių iš parduotuvių įvairiose miesto vietose. Lapkričio 17 d. Klaipėdos miesto policijai pranešta, jog dienos metu, apie 13.45 val., Tiltų gatvėje iš parduotuvės pavogtos dvi pakuotės kvepalų, kurių bendra vertė – 126 eurai.

Analogiška vagystė įvykdyta ir lapkričio 19 dieną – iš parduotuvės Taikos prospekte taip pat pavogti du buteliukai tualetinio vandens, tąkart žala siekė 167 eurus.

Tuo metu lapkričio 21 dieną ilgapirštis iš parduotuvės jau pasisavino įrankių už 227 eurus.

Lapkričio 22 d. per vieną dieną apvogtos net dvi parduotuvės Vingio gatvėje ir Taikos prospekte – abiem atvejais pavogti kvepalai.

Klaipėdos miesto pareigūnai netruko nustatyti galimą įtariamąjį – daugiau nei dešimt kartų už vagystes, plėšimus ir disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti teistą vyrą.

Teismo sprendimu asmuo buvo suimtas trims mėnesiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rolandas

Rolandas  portretas
O sulaikytas todėl, kad 10 kartų teistas vaikšto Laisvas. Valstybei geriau tegul vagia ir plėšia, negu išlaikymas uždarius.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių