Klaipėdos rajone sustabdytame BMW automobilyje aptikta lankstinukų su narkotikais

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajone ketvirtadienio naktį policijos pareigūnų sustabdytame BMW automobilyje aptikta lankstinukų su galimai narkotinėmis medžiagomis.

Automobilis „BMW 5“, kuriame buvo 21-erių vairuotojas ir 19, 20 ir 23 metų keleiviai, buvo sustabdytas apie 01.05 val. Klaipėdos rajone, Šlapšilės kaime. Atliekant dalinę automobilio apžiūrą, kuprinėje buvo rasti du popieriniai lankstinukai su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga ir smulkintuvas su žalios spalvos, augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos likučiais.

Prie automobilio, kaip praneša Klaipėdos apskrities policija, buvo rastas dar vienas lankstinukas su žalios spalvos galimai narkotine medžiaga, o kiek toliau ant žemės, kelkraštyje, rasta dar viena kuprinė, kurioje buvo keturi į foliją suvynioti pyragėliai su, kaip įtariama, augalinės kilmės narkotine medžiaga. Be to, šalia kuprinės buvusioje dėžutėje rasta dar žalios spalvos augalinės kilmės galimai narkotinės medžiagos.

21-erių ir 23-ejų vyrai sulaikyti, o kitiems keleiviams įteikti šaukimai atvykti į apklausą. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių