Klaipėdos rajone žuvo automobilio partrenkta moteris

Penktadienį vakare netoli Klaipėdos įvyko skaudi avarija – automobilis partrenkė moterį, kuri iškart mirė.

Eismo nelaimė įvyko pačioje greitkelio Vilnius-Klaipėda pabaigoje, pakeliui į uostamiestį, ties automobilių salonu „Mercedes Benz“.

21.06 val. antrąja eismo juosta važiuojančio automobilio „Volkswagen Passat“ vairuotojas nepastebėjo keliu einančios moters ir ją traumavo. Moteris žuvo iškart. Šalia jos rastas butelis alaus.

Šeštadienį ryte žuvusiosios asmenybė dar nebuvo nustatyta.

Šioje vietoje vairuotojai paprastai jau lėtina greitį, bet vis tiek čia dar važiuojama pakankamai greitai. Panašu, kad moteris ėjo keliu. Joks vairuotojas negalėjo tikėtis tokios kliūties.

Po avarijos pro šalį važiavusieji stebėjo siaubingą vaizdą – avarijos auka gulėjo šalikelėje, o ant automobilio kapoto matėsi kažkoks rūbas.

33 metų automobilio vairuotojas buvo blaivus, jis patyrė šoką.

Nelaimės priežastys dar tiriamos, pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Km.

Km. portretas
Mokytoja,ne rašinėlius rašome, taisyti nereikia, tą padaro Google,taip ištaiso kartais,kad suprasti negali ką parašei.Ne komentarų blogą rašyseną ar nežinojimas gramatikos.

Prot.

Prot. portretas
Jūs patys pagalvokite ,greitkelis ,važiuoja mašinose o ten jeigu koks pėsčias vyrukas eina, tai kam jis reikalingas.,jeigu pėsčias tai ir be pinigų. O važiuojantys turės ką nors ir piniginėje, viskas tuo pasakyta.

Matėm

Matėm portretas
Taip eina kartais įvairaus amžiaus prostitutės. Galvoja vaziuojantis koks vyras užkibs.Tas tiesa ir dar ne atsargiai jis eina, matomai kad pristabdytų mašiną o tada "laimikis "....Teko savo akim matyti ,kaip kabina vyrus ir ne tik greitkelyje ,bet ir prie prekybos centrų, mašinų stovėjimo aikštelėse.Manau ji pati kalta bus.Nesitikėjo kad nesustos .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių