Kopose sudegusio žmogaus tragedija: vyrą tikisi pažinti iš DNR

Mįslinga istorija, kai pajūryje ties Kukuliškėmis sudegė žmogus, vis dar nesibaigė. Nors policininkai paskelbė mirusiojo gimimo datą, patys pareigūnai pripažįsta, kad velionis oficialiai dar neatpažintas.

Pirmadienį ryte, 9.44 val., bendruoju pagalbos telefonu pranešta apie gaisrą Kukuliškėse. Paskambinusysis teigė, kad mato ant artilerijos baterijos „Memel-Nord“ betoninio stogo lakstantį degantį žmogų.

Ši vieta atoki, sunkiai privažiuojama, todėl nenuostabu, kad ugniagesiai ne iškart rado įvažą į miško keliuką, vedantį prie baterijos. Medikai taip pat atvažiavo ne per kelias minutes.

Atvykę į įvykio vietą ant piečiausiai esančio įtvirtinimo stogo, po kuriuo įrengtas pasieniečių muziejus, specialiųjų tarnybų darbuotojai rado jau mirusį žmogų.

Kūnas buvo smarkiai apdegęs, aplinkui buvo nudegęs trijų kvadratinių metrų žolės plotas. Žmogus gyvybės ženklų neberodė.

Įvykio vietą apžiūrėję ugniagesiai ir policininkai rado degaus skysčio butelį ir dar rusenančią kuprinę.

Greitosios medicinos pagalbos stoties medikai konstatavo mirtį.

Pareigūnai kelias valandas neturėjo supratimo apie mirusiojo asmenybę. Pradėję ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai laukė teismo medicinos ekspertų išvados.

Po kelių valandų į policiją kreipėsi 67-erių klaipėdiečio artimieji. Jie pasigedo namiškio ir susirūpino dėl jo likimo.

Palyginę mirusiojo ir dingusiojo išvaizdą policininkai ėmė įtarti, kad tai gali būti tas pats žmogus.

Vakar ryte Policijos departamento platinamoje kriminalinių įvykių suvestinėje paskelbta, kad nuo liepsnos žuvęs žmogus buvo gimęs 1954 m.

Tačiau ikiteisminį tyrimą atliekantys pareigūnai nelinkę skubinti įvykių, atpažinti smarkiai apdegusį kūną būtų sudėtinga. Todėl mirusiojo asmenybę tikimasi nustatyti atlikus jo DNR tyrimą.

Kol kas tyrėjai neatmeta nė vienos žmogaus žūties versijos. Tai galėjo būti nelaimingas atsitikimas, savižudybė, ar žmogžudystė. Tiesa, žmogžudystės tikimybė, pasak pareigūnų, mažiausiai įtikima.

Kodėl vyras ryte nuvažiavo į atokią pajūrio vietą? Kodėl gaisras sukeltas ant betoninio įtvirtinimo stogo? Kodėl įvykio vietoje rastas degaus skysčio butelis?

Pareigūnai bandys atsakyti ne tik į šiuos, bet ir daugybę kitų klausimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Alkoholis?

Darius

Darius portretas
Komentatoriai, prie ko čia gramatika, jus gal naujoji kokakolinė "laisvos" Lietuvos karta arba senoji jau nukvakusi nuo kapitalizmo, juk sudegė gyvas žmogus ir neaišku ar savo valia ar ne...ufonautai jūs...

komentatorius

komentatorius portretas
Ne rašytoja,o purvasklaida...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių