Ligoninėje apvogtas pacientas: striukės kišenėje neberado 3,2 tūkst. eurų

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnams pranešta apie vagystę. Po šio pranešimo policininkams teko stebėtis nukentėjusiojo elgesiu ir atsakyti į virtinę klausimų.

Oficialus pranešimas miesto kriminalinių įvykių suvestinėje skelbia, kad uostamiesčio Liepojos gatvėje esančioje ligoninėje apvogtas pacientas.

44-erių vyras, besigydantis ligoninėje, pranešė, kad savo striukės vidinėje kišenėje neberado ten laikytų pinigų. Vyras teigė, kad ligoninėje taip laikė 3,2 tūkst. eurų.

Policininkai ketina atskiros apklausos metu klausti šio vyro, kam jam ligoninėje reikėjo tiek pinigų, kodėl juos laikė ne ligoninės rakinamoje spintelėje, o kišenėje. Įdomu, kur buvo ši jo striukė su pinigais ir kam jam striukė tokiu karštu metu.

Gali būti, kad viskas labai greitai paaiškės. Paprastai apie vagystes ligoninėse paliudija pacientai, kurie pastebi net labai daug personalui į akis nekrentančių dalykų.

Bet, jei vyras pasakė netiesą, jo žodžius bus sudėtinga paneigti.

Pinigų vagystės nėra lengvai išaiškinamos, nes kupiūros neturi ypatingų žymių, parodančių, kad jos priklausė būtent tam žmogui.

Klaipėdoje prieš daugokai laiko veikė vagis, kuris grobio ieškodavo ligoninėse. Išstudijavęs aplinkos specifiką jis sugebėdavo likti beveik nepastebėtas. Labiausiai jį domino ligonių piniginės ir telefonai.

Pastaraisiais metais ligoninėse vagysčių beveik nebūdavo, daugelis gydymo įstaigų įsirengė spintas, kur pacientai gali saugiai laikyti savo vertybes, kol patys gydosi. Tai leido gerokai apsaugoti ligonių turtą.


Šiame straipsnyje: ligoninėpacientasapvogė

NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
TEN DAŽNAI IŠKRAUSTOMOS KIŠENĖS

?

? portretas
Gal žmogus nenorėjo palikt pinigų namie, gal nepasitikėjo artimaisiais

AGA

AGA portretas
Klausimas ar aplamai turejo šis mulkis tokia pi igu suma
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių