Meilės sukčius apgavo plungiškę: prarado per 96 tūkst. eurų

Suviliota meilės apgavikų garbaus amžiaus plungiškė paleido vėjais per 96 tūkst. eurų.

Ketvirtadienį į Plungės rajono policijos komisariatą kreipėsi 71-erių vietos gyventoja. Ji parašė skundą, kuriame nurodė, kad nuo sausio vidurio iki gegužės galo iš jos buvo išviliota 96 530 eurų.

Šiuos pinigus ji pati pervedė į skirtingas sąskaitas.

Taip ji tikėjosi padėti vyrui, su kuriuo susipažino internetu. Per kelis mėnesius jis sugalvodavo daugybę įvairių pretekstų, kodėl jam reikia pinigų. Moteris tikėjosi, kad padėjusi tik iš interneto pažįstamam asmeniui netrukus su juo susitiks ir pradės naują, laimingą gyvenimą.

Paprastai tokie meilės sukčiai apsimeta amerikiečiais ar britais, tikina esantys gydytojai, kariai ar kitos romantiškai skambančios profesijos atstovais. Tikrovė – kur kas banalesnė – kur nors Afrikoje dirba visas būrys apgavikų, ieškančių lengvatikių aukų.

Bendravimas su auka baigiasi tą pačią akimirką, kai ji pasako nebeturinti pinigų. Panašiai apgaunamos moterys visame pasaulyje, tarp jų – nemažai lietuvių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasakos

pasakos portretas
linksma bobutė, pinigų turėjo, o proto kaip pas vištą :)

Birutėlė

Birutėlė portretas
Sveikos, laukiančios Meilės. Ką galiu pasakyti - nieks kits čia nekalts, senutėlė,- tu pati. Reikia turėti kruopelę sveiko proto. Susipažinimui, iš interneto, gaunu po kelias žinutes beveik kas dieną. O jau tie pirmieji žodžiai: rodos, aš VIENINTELĖ Žemėje esu. Aš iš karto BLOKUOJU, arba visai neatsakau. Kol kas ( tfu-tfu) neprilipo.

O aš

O aš  portretas
Parašiau kad piktnaudžiauju alkoholiu. Kas man alaus ipils. Man reikia pinigų. Baigėsi meilė. Ir tiesa ta kad melavau.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių