Muitinė: iš Kinijos atgabentos stalo žaidimų klastotės bus sunaikintos

  • Teksto dydis:

Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnai antradienį pranešė apie sulaikytą iš Kinijos laivu atplukdytą stalo žaidimų siuntą, ji bus sunaikinta.

Anot muitinės, sulaikyta 720 stalo žaidimų „Monopolis“, kurie turėjo nukeliauti į Baltarusiją.

Atliekant prekių muitinį tikrinimą Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnams kilo įtarimų, kad jos galimai yra klastotės, tai yra, pagamintos pažeidžiant prekių ženklo savininko intelektinės nuosavybės teises.

Kaip skelbiama pranešime, pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai pradėjo tyrimą ir apie galimai intelektinę nuosavybę pažeidžiančių prekių sulaikymą informavo prekių ženklo atstovus. Pastarieji patvirtino, kad sulaikytos prekės yra klastotės ir prašo jas konfiskuoti bei sunaikinti.

Anot muitinės, intelektinės nuosavybės teisių apsauga yra vienas iš Europos Komisijos ir ES valstybių narių prioritetų.

„Nuo to, kaip sėkmingai bus apsaugotos intelektinės nuosavybės teisės, tiesiogiai priklauso visos Europos įmonių konkurencingumas ir vidaus rinkos saugumas. Klastotės pažeidžia intelektinės nuosavybės teises ir skatina šešėlinę ekonomiką“, – skelbia muitinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne čia viskas suprantama

ne čia viskas suprantama portretas
kas dirbes pasienyje ir muitinėj puikiai supranta, kad pareigūnai turi rodyti rezultatą tas viskas šaunu, jie šaunuoliukai, pagarba jiems, dabar pažiūrėkim kitu kampu, visą tą geltonskūrių siauraakių šūdą reikės sunaikinti Lietuvos teritorijoj, aišku degins, šitie čingandžgukai nesilaiko jokių gamybos taisyklių, pas juos ten kaimuose padirbinėjimo fabrikų tuntai, jie naudoja toksines medžiagas, dvese ten kaip žiurkės, o dabar tą jų šūdą degins pas mus, jei važiuoja tai tegul ir važiuoja plet, pasiimat muito mokesti ir skatiertiu doroga

pensininkė

pensininkė portretas
man nesuprantama kodėl mes naikiname svetimas prekes jos Kinijos ir keliauja į Baltarusiją, juk jos pas mus nepasilieka o jei klastotė tai negalima žaisti su jais išdalinti vaikų namams senelių namams kad būtų ką veikti , mes mokame tik griauti ,naikinti , reikia išnaudoti visas progas taip bėdni esame , bet valdžios tai ne bėdnos jie nesupranta paprastų mirtingųjų

pietietis.

pietietis. portretas
paprastai:KINIECIAI MUMS NE DRAUGAI, uz prekiu is Kinijos utilizavima-kasmums uz tai? lyg ir gamtosauga uzkliudoma?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių