Naujagimės lavonėlį į šiukšlių konteinerį išmetusi klaipėdietė – jau areštinėje

Vos po poros dienų nuo naujagimio lavonėlio radimo Klaipėdoje uostamiesčio Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus policininkai sučiupo vaikžudę. Trečiadienio vakare ji buvo pargabenta į Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Jau kitą dieną po negyvos naujagimės suradimo policininkai žinojo, kas pagimdė ir atsikratė nužudyto vaikelio. Turėta duomenų, kad ji yra laisvo elgesio moteris, uždarbiaudavusi intymiai bendraudama su vilkikų vairuotojais.

Bent jau tokius duomenis pareigūnai buvo gavę iš įtariamosios aplinkos žmonių.

Buvo žinoma, kad netrukus po gimdymo 24 metų moteris iškeliavo į kitą miestą. Dar parą aiškintasi, kur tiksliai jos reikia ieškoti.

Vakar per pietus Kauno pareigūnai sulaikė įtariamąją, o vakarop perdavė ją iš Klaipėdos atvažiavusiems policininkams. Vakare pareigūnai ją parsivežė į Klaipėdos areštinę.

Nepatvirtintais duomenimis, ši moteris kartą jau buvo pagimdžiusi. Kūdikis mirė, tačiau, panašu, kad ne tokiomis aplinkybėmis, kaip antroji nužudyta mergaitė.

Pirmiausiai siekta, kad šią moterį apžiūrėtų teismo medicinos ekspertai. Reikėjo įsitikinti, ar ji tikrai yra prieš kelias dienas pagimdžiusi vaikelį.

Klaipėdiečių nurodytą moterį sulaikę Kauno pareigūnai nustebo, kad įtariamoji savo naujagimio nužudymu sulaikymo metu buvo su vyriškiu.

Kol kas neaišku, ar jis žinojo apie tai, kad jo draugė vos prieš porą dienų gimdė.

Ketvirtadienį įtariamosios laukia sunki diena – ji turės paaiškinti, kodėl nužudė ką tik pagimdytą dukrelę. Įtariamosios apklausa vyks ir pas ikiteisminio tyrimo teisėją.

Teismo medicinos ekspertai turės patvirtinti arba paneigti, kad negyva naujagimė yra šios moters vaikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yra spragų

yra spragų portretas
moteris vertėsi nelegaliai,paskutiniu metu kaip suprantu visai nedirbo,buvo striuka su pinigais, jei jau antra diena po gimdymo kibo į darbą.Neturėjo jokių socialinių garantijų.Kita vertus,jeigu tokia veikla būtų legali,moterys iš darbo biržos būtų siunčiamos tuo užsiimti,panašiai kaip dabar į viešus darbus.Atsisakius,grėstų pašalinimas iš darbo biržos.Na nežinau,kažkas turėtų gerai padirbėti šiuo klausimu...

sawas

sawas portretas
koks jums skirtumas kauniete klaipediete,ji visoje lietuvoje sukosi,ir europoje...kibiniejasi prie zodziu.

HMM

HMM portretas
PER RADIJA SAKĖ KAD KAUNIETĖ KODĖL NEPATAISOT STRAIPSNIO PAVADINIMO?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių