Nė dienos be girtų vairuotojų: avariją sukėlusi klaipėdietė įpūtė 3,30 prom.

Blogosios tradicijos raunamos iš gyvenimo sunkiai – ir šį penktadienį Klaipėdoje ne vienas vairuotojas ryžosi sėsti prie vairo ne tik neblaivus, bet ir smarkiai apgirtęs.

Šįkart girtumo rekordininke tapo 36-erių klaipėdietė, kuri penktadienį, prieš 19 val., Panevėžio gatvėje esančioje automobilių aikštelėje sugebėjo sukelti eismo įvykį ir pabėgti iš avarijos vietos.

Šios moters vairuojamas automobilis „Toyota Avensis“ važiavo atbuline eiga ir atsitrenkė į kitą mašiną. Užuot pranešusi apie tai savininkui ar policijai, vairuotoja nuvažiavo.

Policininkai ją sulaikė netoliese, vairuotoja į alkoholio matuoklį įpūtė 3,30 prom. Tiesa, po kiek laiko tai įvyko, policijos atstovai nepraneša.

Girta vairuotoja uždaryta į areštinę.

Dar vienas girtas (1,71 prom.) 40-metis sustabdytas uostamiesčio gatvėje 21.30 val.

Panašiu laiku greitkelyje 34 metų vyras apgirtęs (1,85 prom.) vairavo „Opel Astra“.

O ankstyvą penktadienio rytą Šaulių gatvėje pareigūnai nustatė, kad automobilį KIA vairavo 42 metų neblaivus (1,59 prom.) vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiksliau

Tiksliau portretas
Ji niekur nevažiavo, tik bandė iš kiemo išvažiuoti, baisu pagalvoti,gerai, kad neišvažiavo...

Motorizuotos kancarų

Motorizuotos kancarų portretas
Čiulpikės Yra uosto veidas. Sutikit. Gražu. Ypač iš gausiai paliegusių senjorų Laiptinių paryčiais išsvirduliuojančios Šliaukas išmetančios tiesiai ant Pėsčiųjų takų vaflistės

Baisu

Baisu portretas
3,3 promilės ir už vairo?????kada už tokį girtumą visam laikui atims teises????? Jokių perlaikymų! Ar ta moteris,galbūt mama ,suvokia kad galėjo liūdniau baigtis???? Negėda!????? Prisigėrus su taksi važiuok ar pėškom eik!!!!!!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių