Nelegalios prekybos „taškas“ Klaipėdoje: moters bute aptiko alkoholio ir cigarečių

  • Teksto dydis:

Pareigūnai protokolus surašė uostamiestyje nelegaliai alkoholiu ir cigaretėmis prekiavusiai moteriai.

Rugsėjo 23 d. Klaipėdos apskr. vyriausiojo policijos komisariato VTT Prevencijos skyriaus pareigūnai Klaipėdoje vykdė policinę priemonę dėl alkoholio ir tabako gaminių pardavimo kontrolės.

Tikrinant turimą informaciją, apie 21 val. viename bute Baltijos pr., Klaipėdoje,  kontrolinio pirkimo metu, 1957 m. gimusi moteris policijos rėmėjui pardavė butelį degtinės ir pakelį cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderole. Tokiai veiklai licencijos neturinčios moters bute pareigūnai rado 74 litrus stiprių alkoholinių gėrimų, 48 litrus alaus ir 42 pakelius cigarečių „Fest“, „Minsk“ bei „Winston“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Anksčiau į policijos akiratį nepakliuvusiai moteriai surašyti protokolai dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla (pagal LR ANK 127 str. 1 d.) ir dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką (pagal LR ANK 209 str. 2 d.) Moteriai gresia bauda nuo 400 iki 1900 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

.  portretas
Prakiuro taško stogas... Kaip egzistavo taip ir egzistuos tas taškas. Ir toliau bomžai vaikščios ir laiptinėje myš...

Elvira

Elvira portretas
Nera pakliuvusi? Šis taškas žinomas policijai yra ne karta nubaude ,ta siane net žmones samdo kad prekiautu

p

p portretas
as tai nesuprantu...juk butas ne parduotuve...pastoviai zmoniu srautas?o kaimynai!!!!viska mato!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių