Pakeliui į pajūrį – avarijos ir spūstys: nusidriekė kilometrinės eilės

Karštą pirmąją ilgojo savaitgalio dieną kelionė į pajūrį daugybei važiuojančiųjų automobiliais apkarto – dėl menkų avarijų keliuose formavosi kamšatys.

Netoli Klaipėdos, pakeliui į Palangą, šeštadienį įvyko mažiausiai dvi metalinėmis vadinamos avarijos, tai yra, žmonės jose nenukentėjo, buvo nesmarkiai apgadinti keli automobiliai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams buvo pranešta tik apie vieną eismo įvykį, policininkai įsitikino, kad vairuotojai užpildys eismo įvykio deklaraciją ir padėjo reguliuoti į kilometrinę eilę išsirikiavusias mašinas.

Socialiniuose tinkluose keliautojai dalijosi žinia, kad panašiu metu, apie 13 val., tame pačiame kelyje įvyko dar viena avarija. Todėl Palangos plentas ties įvažiavimu į jį nuo uostamiesčio Liepų gatvės buvo užkimštas automobiliais.

Kauniečiai penktadienį dalijosi nuotraukomis ir žinia, kad ilga lėtai judanti mainų virtinė buvo išsirikiavusi pakeliui į pajūrį. Ten taip pat buvo kaltas nedidelis eismo įvykis.

Pajūryje šeštadienį buvo labai daug žmonių, geri orai vilioja poilsiautojus iš visos Lietuvos.

Tikėtina, kad panašios spūstys formuosis ir pirmadienį, kai daugelis patrauks namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pabūti spūstyje

pabūti spūstyje portretas
kelyje į Palangą - tai lygis. Va, mes Palangon judam... Matote, kokia tačka mano? Ir didelius pinigus ten leisiu - AŠ - pasaulio bamba - LIETUVYS.

to to

to to  portretas
Patikslinimas ir tie ir tie tokie. Turiu ir auto ir važinėju daug, matau kas darosi keliuose. Bet turiu ir smegenų, pagarbos kitiems vairuotojams. Jei orai šalti gaideliai , vištelės sėdi savo urvuose. Keliuose ramiau, Kiekvienas kaimas turi savo durnių, bet tokiais savaitgaliais jų koncentracija padidėja.

tai vajeta

tai vajeta portretas
o kodėl jūs sukonkretinat tik vieną lyti, pagal dabartini valdžios išmastymą mūsų apgyvendintoj teritorijoj gyvena 72 lytis, vaflistai, vaflistės, vaflo
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių