Prabilo tragiškai Klaipėdos rajone žuvusios keturmetės teta: internautų elgesys sukėlė šoką

  • Teksto dydis:

Siaubinga tragedija sekmadienio naktį įvyko klaipėdiečių šeimai. Girtas vairuotojas pražudė jauną moterį ir mažą jos dukrelę. Žuvusios moters sesuo klaipėdietė Ema Varanavičiūtė pirmadienio rytą apie nelaimę prabilo feisbuke.

„Iš pradžių noriu visiems padėkoti už jūsų palaikymą. Kaip žinia, mano sesuo ir jos dukryte žuvo autoavarijoje. Mūsų šeima kenčia begalinį skausmą, nerandam sau ramybės, negaliu net išsakyti, ką mes jaučiam... Aš ir Vaiva kartu užaugom, ji man buvo viskas, tiek džiaugsme, tiek varge mano sesuo visada buvo kartu, mes visada viena kita gynėme, tiek daug visko ištvėrėme“, – skausmo neslėpė E. Varanavičiūtė.

Ji teigė, kad žuvusi keturmetė buvo išdykusi, bet labai mylinti. 

Tačiau po tragiškos avarijos E. Varanavičiūtė bei jos šeima patyrė dar daugiau skausmo – netrukus po nelaimės ji pastebėjo, kad viena moteris socialiniuose tinkluose dalijasi nuotraukomis iš avarijos vietos.

„Ši persona, tikriausiai tam, kad užaugintų savo sekėjų skaičių, įkėlė nuotraukas, kaip skendo mašina, kurioje žuvo mano sesuo ir jos dukrytė. Man pasidarė bloga, kai tai pamačiau, nukritau ant žemės, o mano mama, pamačius tai, klykė ne savo balsu. Mes, gedinti šeima, tokių nuotraukų matyti nenorime ir protu nesuvokiu, kam jos buvo fotografuojamos, tai mums suteikė dar daugiau skausmo“, – rašė žuvusiosios sesuo.

Ji tikino susiekusi su nuotraukas įkėlusia moterimi, prašiusi ištrinti nuotraukas.

„Deja, atsitiko kitaip. Patys matote, kaip žodžiais buvau užpulta šios moters, kuri taip pat man grasino, kad „privažiuos“ prie manęs. Kai kurie žmonės neturi širdies, mes kenčiame savo skausmą ir labiausiai mums dabar reikia jūsų palaikymo šiuo sunkiu laikotarpiu“, – pridūrė E. Varanavičiūtė.

Primename, kad tragiška eismo nelaimė ilgąjį Joninių savaitgalį Klaipėdos rajone – į tvenkinį įvažiavus, kaip įtariama, neblaivaus vairuotojo automobiliui, žuvo moteris ir jos ketverių metų dukra. Nelaimė įvyko sekmadienio naktį, apie 1.20 val., Misgirių kaime.

Lengvasis automobilis, vairuojamas, įtariama, neblaivaus 26-erių vyriškio, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto vandens tvenkinyje. Automobilį vairavęs vyriškis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paprastas

Paprastas portretas
Alus kaka uz vairo. Po to daug bedu ateina.

NESUPRANTU

NESUPRANTU portretas
GEDULAS,O NUOTRAUKOS TAI SAVES REKLAMA AR KAIP....BUTU GRAZIAU,KAD DEGTU ZVAKUTES NUOTRAUKOJE,TAI MATYTUSI,KAD TIKRAI GEDI.UZUOJAUTA ARTYMIESIEMS

> Anonimui

> Anonimui portretas
norėčiau kad tu būtum nuskendęs tada vienu brudu pasaulyje būtų mažiau
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių