Šalia Kretingos – akistata su briedžiu: sumaitotas automobilis, keleiviai atsidūrė ligoninėje

Važiuojančiųjų sutemus užmiesčio keliais laukia nemalonūs netikėtumai – rudenį aktyvesni nei įprastai miško žvėrys. Vienai porai šalia Kretingos toks susidūrimas su briedžiu kainavo mašiną ir didžiulį išgąstį.

Trečiadienį vakare, truputį po 21 val., vos pora kilometrų už Kretingos, pakeliui į Plungę, prieš lengvąjį automobilį išbėgo briedis. Žvėris tiesiog užgriuvo ant automobilio „VW Passat“. Jis nugaišo, o mašina važiavusi pora buvo įkalinta automobilyje. Durelės nebeatsidarė.

Ugniagesiai patraukė briedį ir išlaisvino žmones. Abiem uždėti kaklo įtvarai, 26-erių vyras ir tokio pat amžiaus moteris išgabenti į ligoninę.

Ugniagesiai dar turėjo darbo valyti kelią nuo duženų ir traukti negyvą briedį nuo važiuojamosios kelio dalies.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Guliu toje pačioje palatoje su šia mergaite... Svarbu, kad ji gyva!

Ugnė

Ugnė portretas
Andrius ir klausimėlis....žiurėkit..kad jums taip neatsitiktu...(už tokius šlykščius komentarus)...mergina laukėsi...padarė cezari...mergytė sveika..o mama komoj. Nužmogėje...tie žmonės dabar...vairuotojas beje blaivus...

1231

1231 portretas
Visada, ypač tamsiu paros laiku važiuoju įsitempusi,o šalia miško dvigubai mažinu greitį. Atsipalaiduoti gali tik savižudžiai arba besmegeniai. Žvėrys šiuo metu migruoja ir ne tik šiuo metu.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių