Senolė į namus įsileido vagiles: klaipėdietė pasigedo 4 tūkst. eurų

Uostamiesčio pensininkių santaupas gvelbia apgavikės. Prieš savaitę, lapkričio 17 dieną, nuo nepažįstamos moters nukentėjo 86-erių, o lygiai po savaitės – metais jaunesnė klaipėdietė.

Ketvirtadienį per pietus pas 85 metų moterį, gyvenančią Smiltelės gatvėje, atėjo trys nepažįstamos moterys. Jos sugebėjo įtikinti pensininkę, kad yra socialinės tarnybos darbuotojos ir turi sutvarkyti kažkokius išmokų reikalus.

Matyt, kalbėdamos apie pinigus jos sugebėjo įsiprašyti į senolės butą ir sužinoti, kur ji laiko santaupas.

Kai nepažįstamosios išėjo, pagyvenusi moteris pasigedo namuose laikytų 4 tūkst. eurų. Pareigūnai bando aiškintis, kaip atrodė apgavikės, kokia kalba kalbėjo su senole, kaip atrodė.

Kol kas nežinia, ar gali būti, kad viena tos pačios apgavikių gaujos narė prieš savaitę apvogė pensininkę Rimkų gatvėje. Tada nepažįstamoji atėjo pas močiutę apie 15 val. ir prisistatė medicinos slaugytoja, žadėjo moteriai padaryti masažą.

Kai menama medikė išėjo, šeimininkė pasigedo 550 eurų.

Palyginę visų įtariamųjų apibūdinimus policininkai kol kas panašumų nerado.

Prieš kelerius metus panašiai buvo apvogta daug pagyvenusių moterų ir vyrų. Tada aukų Klaipėdoje ieškojo nedidelio ūgio, apkūni moteris, kuri taip pat prisistatydavo ir medike, ir socialine darbuotoja. Galiausiai įkliuvo ir buvo apklausiama ne tik uostamiestyje, bet ir Šiauliuose bei kitų šalies miestų policijos komisariatuose. Kol kas žinios apie teismo sprendimus jai nepranešta.

Policininkai primygtinai pataria pagyvenusiems vienišiems žmonėms neįsileisti į namus jokių nepažįstamų asmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Negyvenkite žmonės pagal senus laikus,kai įsileidavome ,atidarydavome duris nepažįstamiems,juk matote,kas stovi už durų.Ateina visokių sektų,biblijom nešinos,pradeda mokyt apie Dievą-von pasakai ir viskas pro duris.Kas ateina,juk paskambina,praneša ,kad ateis pažįstami,giminės ar draugai.Neįsileiskite nieko-nedarykite durų.

Įvykių stebėtoja

Įvykių  stebėtoja portretas
Mūsų ministerija suskaičiavo jau 271290 tokių atvejų. Dar bus apie ~ ~ 100 000 .

klp

klp portretas
O jos tik ir verkia kad pinigu nera,tik kruopos valgo,greitai badu numirs.)))
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių