Šilutės rajone ugniagesiai gelbėjo į apsemtą ruožą įvažiavusį greitosios automobilį

Šilutės rajone, Juknaičių seniūnijoje, ugniagesiai gelbėtojai gelbėjo į apsemtą ruožą įvažiavusį greitosios automobilį su paciente.

Pranešimas apie įvykį kelio Paleičiai–Vileikiai 3 kilometre, ties Leitės upe, buvo gautas trečiadienio vakarą, 21.43 val.

Greitosios medicinos pagalbos darbuotojas pranešė, kad automobilis įvažiavo į vandenį ir skęsta.

Atvykus ugniagesiams, paaiškėjo, kad pacientę vežęs greitosios automobilis „VW Crafter Atlas“ įvažiavo į apsemtą ir nuplautą kelio ruožą, buvo apsemtas automobilio priekis. Žmonės išlipo iš automobilio patys iki ugniagesių atvykimo.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, gelbėjimo virvėmis automobilis buvo pririštas prie autocisternos, kad srovė nenuneštų toliau – taip greitoji buvo laikoma iki techninės pagalbos atvykimo.

LNK vaizdo įrašas:

Tuo metu pacientė šildėsi gaisrinės automobilyje iki kito greitosios pagalbos automobilio atvykimo.

Iš apsemto automobilio taip pat buvo perkrauta medicininė įranga.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba skelbia, kad ketvirtadienį daugumoje šalies upių ir toliau stebimas 4–142 cm vandens lygio kilimas.

Vietomis (šiaurinė, pietinė Lietuvos dalis) stebimas 1–34 cm kritimas.

Sinoptikų teigimu, artimiausiu metu vandens lygiai upėse turėtų pamažu kristi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reikėjo

Reikėjo portretas
Dulkiui paskambyt

budinas

budinas portretas
Nuo gruodžio - trečias automobilis tame pačiame ruože, toje pačioje vietoje, potvynio srovės su visa sankasa nuneštoje, skęsta. Nes buvo paliktas likimo valiai, nebaigus asfaltavimo darbų. "Šilutės automobilių keliai" - rangovas. Jis už broką atsakingas. Ir tris nelaimes, kurios po to sekė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių