STT tiria galimą papirkimą ir klastojimą siekiant gauti skiepijimo nuo COVID-19 įrašą

  • Teksto dydis:

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Klaipėdos valdyba atlieka ikiteisminį tyrimą dėl papirkimo ir dokumentų klastojimo, siekiant neteisėtai gauti COVID-19 vakcinaciją patvirtinantį įrašą.

Kaip antradienį pranešė tarnyba, turimais duomenimis šeši asmenys, veikdami bendrininkų grupėje, galėjo papirkti vienos privačios gydymo įstaigos darbuotojus, kad būtų padaryti tikrovės neatitinkantys įrašai apie paskiepijimo nuo COVID-19 faktą.

Įtariama, kad už dviejų asmenų netikrus COVID-19 vakcinacijos įrašus buvo perduotas 1 tūkst. eurų kyšis.

Asmenims, galimai neteisėtai gavusiems COVID-19 vakcinaciją patvirtinantį įrašą, pareikšti įtarimai dėl papirkimo ir dokumentų klastojimo. Jų bendrininkams, galimai tarpininkavusiems siekiant perduoti kyšį gydytojams, pareikšti įtarimai dėl papirkimo.

Visiems įtariamiesiems skirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti ir nebendrauti su nustatytais asmenimis.

Šį ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ggggg

Ggggg portretas
Mane miegančią gal skiepino nezinau kiek,yra vyras turintis psichinę negalią,jis draugauja su kažkokia neaiške "sesele".Atsigulusi dieną pamiegoti būnu subadyta,o skausmas nežmoniškas baisus, išbūna visą savaitę.O durta sėdynėje prie sąnario arba netoli čiurnos sąnario.Nesuprantu kas vyksta,esu nuodijama ir negalių išsiaiškinti kas yra leidžiama man.Kenciu skausmus nežmoniškus, pandemiją baigėsi gal ir badymas baigsis.Tai vyksta is tiesų ,tik padėti niekas negali, vadinasi turiu mirti .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių