Tiriamas išpuolis prieš nepilnametę: rado miške išrengtą ir sumuštą

Valentino dieną Klaipėdoje nuskriausta nepilnametė mergaitė. Nusikaltimo aplinkybės tiriamos, pareigūnai tikino, kad ikiteisminis tyrimas dar nepradėtas.

Policiją pranešimas apie miškelyje prie Dragūnų kvartalo nukentėjusią nepilnametę pasiekė apie 21.30 val.

Atrodo, kad ją miško take rado gulinčią praeivė. Mergaitė buvo išrengta, sumušta, rūbai sudraskyti, jos daiktai išmėtyti.

Panašu, kad nepilnametė galėjo patirti fizinę ir seksualinę prievartą.

Greitosios medicinos pagalbos ekipažas iš miško nukentėjusiąją išnešė neštuvais ir išgabeno į ligoninę.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Andromedos Grauslienės, ikiteisminis tyrimas dar nepradėtas.

Pareigūnai renka medžiagą dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo arba skausmo sukėlimo.

Gali būti, kad trečiadienį, paaiškėjus daugiau įvykio aplinkybių, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas suformuluojant Baudžiamojo kodekso straipsnį.

Klaipėdos apskrities policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas patvirtino, kad ikiteisminis tyrimas iki šiol nepradėtas, nes vis dar nėra pakankamai duomenų teigti, kad nepilnametė patyrė fizinį ar seksualinį smurtą. Dabar žinoma, kad mergaitė buvo labai girta.

Kol kas nerasta įrodymų, kad ją kažkas kitas išrengė ar išmėtė jos daiktus.

Ekspertai dar nepasisakė apie jos sveikatos būklę ir patirtą arba ne smurtą.

Pareigūnai žada apklausti nepilnametės draugus, su kuriais jį antradienį bendravo, bandoma atkurti to vakaro įvykių seką.

„Nenorime jaudinti visuomenės, kol neturime pagrįstų įtarimų ar juos paneigiančių faktų. Viskas, kas liečia nepilnamečius, yra itin jautru. Nenorėtume pakenkti ne tik tiriantiems įvykį pareigūnams, bet ir mergaitei bei jos artimiesiems. Nepilnamečius gina tam tikros institucijos ir daug įstatymų, todėl kol kas norėtume susilaikyti nuo platesnių komentarų“, – patikino A. Motuzas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
ANANIMAI,ko prisi,,,,,,,,ai prie amerikos,lietuvos,tokiu svolaciu yra ir rusijoje tavo,tad vaziuok i savo roju rusija ir ten tau nereiks keikti kitas valstybes,ju visur pilna,o gal ir tu ten dalyvauji,kas gali zinoti ,,

Anonimas

Anonimas portretas
Mergaites, supraskit pagaliau, kad pi.de.ra.si.nej ir fasistinej lietuvoje KITAIP NEGALIMA. Taip yra demokratinej Amerikoj - taip turi buti ir spindincioj geroves Lietuvoj.. Pakentekit, gal bus blogiau ....

>pensininkei

>pensininkei portretas
pirmiausia, ji ne miegojo, o buvo komos būklėje; antra - buvo išrengta, drabužiai suplėšyti; trečia - tikriausiai buvo prievarta nugirdyta, nes 15-metė dar nėra tokia alkoholikė, kuriai būtų gerti iki sąmonės netekimo...
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių